rätt
FZ2A5722
NT0A4006
FZ2A5661
NT0A4017
NT0A3938
NT0A3958
NT0A4030
Bergendal
Bergendal

HÄR KAN DU BÅDE TRÄNA OCH SLAPPNA AV

Under våren 2021 har vi totalrenoverat vår relaxavdelning. Här finns nu, utöver skilda omklädningsrum för herrar och damer, även en helt ny och gemensam torrbastu tillsammans med det gemensamma sällskapsrummet för relax. Det går också bra att krypa ner i den japanska utomhuspoolen. Eller att ta ett träningspass i gymmet.

Dusch och relax

Våra nyrenoverade duschrum har fått mörk sten på väggar och golv. Alla tvålprodukter och lotion kommer från Rituals.

I omklädningsrummen hittar du handdukar. För dig som vill köpa badkläder så finns det i receptionen.

Den gemensamma relaxdelen rymmer flera soffgrupper och andra sköna ytor att ”hänga på”. Det finns dessutom ett sminkrum med både speglar och barstolar, vilket kanske oftast brukar användas av brudar och tärnor inför bröllop, men även av dem som vill umgås medan de gör sig i ordning inför konferensmiddagen. I relaxdelen finns självklart även en telefon, så att du som vill ska kunna beställa dit mat och dryck från baren.

En varm källa

Utanför relaxdelen hittar du en mindre altan med några utemöbler och en magnifik utsikt över Edsviken. Det är också här du hittar vår japanska utomhuspool, en varm källa som håller mellan 38 °C och 40 °C. Året om. (Med reservation för dagar med vattenbyte och underhåll). 

Poolen rymmer maximalt 12 personer. 

Träna i gymmet

Vårt gym är fullt utrustat för att du ska kunna genomföra såväl konditionsträning som styrketräning. Här finns motionscykel, trappmaskin och roddmaskin, maskiner för styrketräning, fria vikter, bollar och annat. Det finns naturligtvis också mattor för stretch och annan rörlighetsträning.

Gymmet är öppet mellan klockan 06:00 och 23:00.

FV4A5561 (1)