Sommarkvällar på falkberget

Restaurang Falkberget har blivit sommarredo. Utemöblerna är framme, boulebanan är krattad och grillen har tänts. Under juni, juli och augusti händer det mycket kul uppe på Falkberget. Förutom de klassiska, men ack så trevliga sommarmiddagarna kommer vi att bjuda in till grillat, livemusik och drinkskola.

Utvalda kvällar i sommar bjuder vi in till trevliga och stämningsfulla sommarkvällar hos oss på Bergendal. Den 9 juni och 16 juni kommer bland annat att anordnas grillkvällar med livemusik. Middagen grillas då på vår ofyr med en massa goda tillbehör.

Vid fint väder serverar vi självklart detta utomhus på vår uteservering med utsikt över Edsviken. Regnigare dagar erbjuder vi samma meny men inomhus i värmen.

Under sommaren kommer det även arrangeras drinkskola i Sturebaren. En av våra duktiga bartenders kommer ta er igenom teorier och praktiker bakom en riktigt bra och god drink.

Mer information kommer inom kort.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.