MATSALAR

På Bergendal har du flera matsalar och festlokaler i skiftande miljöer att välja mellan.

Vår största matsal hittar du högst upp på Falkberget, med vacker utsikt över Edsviken. Den stora matsalen ligger i direkt anslutning till baren och stilen här är modern. Om du föredrar äldre miljöer dukar vi istället gärna upp i genuin herrgårdsmiljö från tidigt 1900-tal. I herrgården kan vi dels erbjuda en lite större matsal med vacker utsikt över allén, dels finns här även mindre och mer intima rum att duka upp i.

På Falkberget hittar du även en mindre matsal, utmärkt för dig som söker avskildhet och lite mer exklusivitet, och vår bar. I baren serverar vi tilltugg, lite lättare rätter och husmanskost. Med sin panoramautsikt och terrassen utanför är baren en perfekt samlingsplats inför middagen. Om du kommer med ett mindre sällskap som vill vara för er själva kan vi naturligtvis också erbjuda ”chambre separé”.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.