Veckans meny
Med reservation för ändringar
Örtspäckad kyckling med rostade rotfrukter och citron och timjansås
Helbakad blomkål med bryntsmör, bönor och gräslökskräm
Nötfärsbiffar med parmesan, senapssky och kokt potis
Fylld tortelloni med basilika och rostad paprikasås
Örtbakad lax med ljummen potatissallad och rostad vitlöksaioli
Rödbetsbiffar med quinoa och bladspenat
Gryta på lammbog med couscous och myntayoghurt
Kryddig sötpotatis med bönor och rostad majs
Bakad torsk med blomkål, pepparrotssås och gräslöksslungad potatis
Vegetarisk lasagne med aubergine, zucchini och tomat
Helbakad fläskkarré med karamelliserade äpple och grönpepparsås
Krispig gnoochi med basilika, semitorkade tomater och parmesan
Stängt
Dagens soppa, salladsbord, bröd & smör samt kaffe med liten kaka serveras vid varje lunch
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält