Veckans meny
Med reservation för ändringar
Förrätt: Bakade betor med fetaost och örter
Varmrätt: Chilistekt kyckling med asiatisk rödkålssallad och sesam-majonnäs
Förrätt: Bergendals Kräftröra på rågbröd
Varmrätt: Schnitzel på gris från Rocklunda med stekt potatis, rödvinssky smaksatt med citron samt kaprissmör
Förrätt: Krispig potatis med tångkaviar och rödlök
Varmrätt: Sesambakad Lax med syltad paksoy, sojadressing och basmatiris
Förrätt: Bakad rotselleri med körvelkräm och rostad vitlök
Varmrätt: Biff a la Lindström med stekt potatis och rödvinssky
Förrätt: Tomatsallad med vitlökskrutonger och chevre
Varmrätt: Fisk & skaldjursgryta med kokt potatis och aioli
Dagens soppa, salladsbord, bröd & smör samt kaffe med liten kaka serveras vid varje lunch
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält