Veckans meny
Med reservation för ändringar
Kräftstjärtspasta med basilika, ruccola och parmesan
Kikärtsbiffar med myntayoghurt och friterad purjolök
Stekt fläsk med löksås
Gnocchi med stekt ostronskivling, salvia och zucchini
Lammfärsbiffar med soltorkadtomat och fetaost, rostade rotfrukter
Rödbetsbiffar med bakad tomat och basilikakräm
Varmrökt lax med dillmajonnäs samt örtsallad
Pepparrotskött på Krav-märkt nötkött, med kokt potatis
Linsgryta med kokosgrädde, lime, chili och koriander
Friterad kolja med dansk remouladsås, fänkål och gurksallad
Långbakad Blomkål med hoisinsås och syltad ingefära
Köttfärslimpa med gräddsås och pressgurka
Ugnsbakad portabello fylld med lök, citron, timjan och getost
STÄNGT
Dagens soppa, salladsbord, bröd & smör samt kaffe med liten kaka serveras vid varje lunch
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält