Mars
Mars
Med reservation för ändringar
JORDÄRTSSKOCKA, soppa, rökt smetana, tångkaviar, körvelolja, jordärtskockschips
Domaine Moltès Brut Crémant d’Alsace, Pinot Blanc, Auxerrois, Pinot Noir, Riesling
HJORTINNANLÅR bakad med palsternackskräm, svampkrokett, lingon och rosmarinsky
Vegetariskt: Friterad svampkrokett med belugalinser, palsternackskräm och rosmarinsvelouté
Ricasoli, Antica Fuedo Della Trappola, Toscana, Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot
KARDEMUMMA glass med mandelkaka och varma hjortron
ROTSELLERI variation med brynsmörskum, syltad scharlottenlök, persiljeolja
René Mure Assemblage, Alsace, Pinot Blanc, Riesling, Auxerrois, Pinot Gris
RÖDINGFILÈ bakad med sandefjordsås, gulbeta, mandelpotatispuré och dill
Vegetariskt: Rökt morot med mandelpotatispuré, belugalinser ,bönor och sandefjordsås
Carlo Ferrini Ricasoli Torricella, Toscana, Chardonnay
CHOKLAD, glass, mörkchokladpannacotta, bakad choklad, brynt vitchoklad, chokladsås
PILGRIMSMUSSLA halstrad med rostad vitlöksemulsion, skaldjurssås, blomkålscrudité
Weingut Joseph Leitz Martinsthal, Rheingau, Riesling
REKOKYCKLIING stekt med morotskräm, bakad lök och ljus tryffelsky.
Vegetariskt: Ravioli fylld med karljohansvamp, champagnesås, morot och basilikaolja
Vignobles JeanJean, Secret de Lunès, Languedoc, Pinot Noir
BLÅBÄR, sorbet, citrusmousse, lakritsflarn, blåbärskrisp, blåbärskräm
ÄLG, rökt tunt skivad, inkokta senapsfrön, vattenkrasse, tryffelemulsion och lökring
Vegetariskt: Rökt tofu med inkokta senapsfrön, vattenkrasse, tryffelemulsion och lökring
Carlin de Paolo Barbera d’Asti Superiore, Piemonte, Ialien, Barbera
SKREI, bakad med champagnesås, broccolikräm, bryntsmör, stekt zucchini och syrlig gurka
Vegetariskt: Panerad ost från Solmarka gård med broccolikräm, stekt zucchini och gräslökssmörsås
Tapiz, Mendoza, Argentina, Chardonnay
KARDEMUMMA glass med mandelkaka och varma hjortron
JORDÄRTSSKOCKA, soppa, rökt smetana, tångkaviar, körvelolja, jordärtskockschips
Vegetariskt: Kikärta krokett med variation på betor och citronemulsion
Domaine Moltès Brut Crémant d’Alsace, Pinot Blanc, Auxerrois, Pinot Noir, Riesling
OXFILÉ, och OXKIND med krispig potatis, rödsteklök, rödvinssky, dragonemulsion
Vegetariskt: Nattbakad rotselleri med bakad spetskål, syrad steklök och persiljekräm
Casa Brancaia TRE, Toscana, Italien, Sangiovese, Merlot, Cabernet Sauvignon
CHOKLAD, glass, mörkchokladpannacotta, bakad choklad, brynt vitchoklad, hallon
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält