November
Med reservation för ändringar
SKALDJUR, langos, syrad lök, dillemulsion, smögåskrasse, frissésallad
Vegetariskt: Langos med tångkaviar, syrad lök dillemulsion, smörgåskrasse, frissésallad
NV, Domaine Moltes Brut, Crémant d’Alsace, Pinot Blanc, Auxerrois, Pinot Noir, Riesling
HJORTINNANLÅR, variation på jordärtskocka, brysselkål, morot potatiskaka, svamp, lingonsky
Vegetariskt:.Morot och tofubiff med jordärtskocka, soja svamp, grönkål
Château Ponzac Maintenant ou Jamais, Cahors, Malbec, Merlot
CHEESCAKE med skogsbärsglass
Maison Cazes Rivesaltes Eko, Roussillon, Frankrike, Muscat
KRAV-MÄRKT OXE, dragonemulsion, lökring, krasse och syltade senapsfrön
Vegetariskt: Ostronskivling med dragonemulsion, lökring, krasse och syltade senapsfrön
Ruffino Chianti Organic, Toscana, Sangiovese, Merlot
RÖDINGFILÈ, musselsås, syrlig ämnesgurka, fänkål, bakade betor, potatispuré
Vegetariskt: Ärt och potatiskaka med svenskgårdsost, sandefjordsås, betor och fänkål
Vignobles JeanJean, Secret des Lunes, Languedoc, Chardonnay
PLOMMONTARTE med yoghurtglass
Chateau Tirecul la Gravière “Les Pins”, Sudouest, Frankrike, Semillon, Muscadelle
GULFENAD TONFISK, inkokt gulbeta, shiso, rispapper, soja
Weingut Rabl Langenlois, Kamptal, Grüner Veltliner
MAJSKYCKLING fylld med örter, linskrokett, pumpakräm, grönkål, rostad kycklingsky med tryffel
Vegetariskt: Friterad rotselleri med höstkål och pumpakräm, körvelemulsion
Á Fleur de Pampre Rouge, Côtes-du-Rhône, Grenache, Syrah, Cinsault, Carignan
CHOKLADGLASS varm kolasås, bakad mörkchoklad, rostad vitchoklad
Maison Cazes Banyuls Les Clos de Paulilles, Roussillon, Frankrike, Grenache Noir
SVAMPSOPPA kavringkrutonger, timjan och citronkräm, rökt silverlök
Vignobles JeanJean, Secret de Lunès, Languedoc, Pinot Noir
BAKAD TORSK syltade tomater, endive, bönor, rökt hollandaise
Vegetariskt: Ärt och potatiskaka med svenskgårdsost, sandefjordsås, betor och fänkål
DeAetna Terra Costantino Bianco, Sicilien, Carricante, Catarratto, Minnella
NYFRITERAD MUNK kondenserad mjölk, päronglass, kaksmulor
Maison Cazes Rivesaltes Ambré Eko, Roussillon, Frankrike, Grenache Blanc
SKALDJUR, langos, syrad lök, dillemulsion, smögåskrasse, frissésallad
Vegetariskt: Langos med tångkaviar, syrad lök dillemulsion, smörgåskrasse, frissésallad
NV, Domaine Moltes Brut, Crémant d’Alsace, Pinot Blanc, Auxerrois, Pinot Noir, Riesling
HJORTINNANLÅR, variation på jordärtskocka, brysselkål, morot potatiskaka, svamp, lingonsky
Vegetariskt: Morot och tofubiff med jordärtskocka, soja svamp, grönkål
Á Fleur de Pampre Rouge, Côtes-du-Rhône, Grenache, Syrah, Cinsault, Carignan
CHEESCAKE med skogsbärsglass
Maison Cazes Rivesaltes Eko, Roussillon, Frankrike, Muscat
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält