December
December
Med reservation för ändringar
SKALDJUR soppa på skaldjur med halstrad pilgrimsmussla, räkor och gurka samt saffransemulsion
Vegetariskt alternativ: Pumpasoppa med stekta bönor och gurka samt citronsmetana
Domaine Nuiton Beaunay, Bourgogne, Frankrike, Chardonnay
FLANKSTEK rubbad med fänkål och senapsfrö, broccoli, jordärtskockspuré , syrad lök samt tryffelsky
Vegetariskt alternativ: Risotto med broccoli, bryntsmör, parmesan, jordärtskocka och tryffel
Francois Lurton, Hermanos Lurton (no added sulfite), Tinta de Toro, Spanien, Toro
KÖRSBÄR glass serveras med bakad mörkchoklad och mjölkchokladmousse
POTATIS krispig med tångkaviar, inkokt rödsteklök, rökt smetana och dill
NV, Domaine Fernand Engel, Crémant d’Alsace, Chardonnay
RÖDINGFILÈ bakad med grönärtkräm med hyvlad fänkål, blomkål och dillsmörsås
Vegetariskt alternativ: Nattbakad rotselleri med rotfuktsbiff, grönärtskräm, blomkål, sotad lök, dragonvelouté
Rene Mure Assemblage, Pinot Blanc, Riesling, Pinot Gris, Alsace, Frankrike
PUNSCH Glass med hjortron, vaniljpannacotta och citronsockerkaka
VÄSTERBOTTENSOST krokett med vitlöksbakad spetskål, syrlig silverlök och jalapenoemulsion
Domaine Fernand Engel, Pinot Gris, Alsace, Frankrike
HJORTINNANLÅR stekt med palsternackskräm, kungsmusseron, lingonsky och krispig grönkål
Vegetariskt alternativ: Ravioli fylld med karl-johan med krispig grönkål och bönor samt örtemulsion
Ricasoli, Antica Fuedo Della Trappola, Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot, Italien, Toscana
ÄPPEL paj med kanel och vaniljglass
SKALDJUR soppa på skaldjur med halstrad pilgrimsmussla, räkor och gurka samt saffransemulsion
Vegetariskt alternativ: Pumpasoppa med stekta bönor och gurka samt citronsmetana
Domaine Nuiton Beaunay, Bourgogne, Frankrike, Chardonnay
FLANKSTEK rubbad med fänkål och senapsfrö, broccoli, jordärtskockspuré , syrad lök samt tryffelsky
Vegetariskt alternativ: Risotto med broccoli, bryntsmör, parmesan, jordärtskocka och tryffel
Francois Lurton, Hermanos Lurton (no added sulfite), Tinta de Toro, Spanien, Toro
KÖRSBÄR glass serveras med bakad mörkchoklad och mjölkchokladmousse
POTATIS krispig med tångkaviar, inkokt rödsteklök, rökt smetana och dill
NV, Domaine Fernand Engel, Crémant d’Alsace, Chardonnay
RÖDINGFILÈ bakad med grönärtkräm med hyvlad fänkål, blomkål och dillsmörsås
Vegetariskt Alternativ: Nattbakad rotselleri med rotfuktsbiff, grönärtskräm, blomkål, sotad lök, dragonvelouté
Rene Mure Assemblage, Pinot Blanc, Riesling, Pinot Gris, Alsace, Frankrike
PUNSCH Glass med hjortron, vaniljpannacotta och citronsockerkaka
Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.
”*” anger obligatoriska fält