STRÅLANDE JUL

Nu när året är som mörkast, då tänder vi ljusen och dukar fram härlig hemlagad julmat på vårt klassiska julbord. Här får vackra linnedukar, levande ljus och en idyllisk omgivning skapa julstämning med ekon från förr. Våra kockar lagar all mat från grunden i vårt eget kök. De smaksätter sillar, griljerar skinkor, kokar rödkål och allt annat som hör julen till.

Vi serverar julbord 2-22 december 

Nytt för i år! Vi serverar vårt julbord på Falkberget måndag-lördag.
I herrgården erbjuder vi julbord endast för julfester och andra arrangemang där abonnering av matsalen krävs.
Söndagar har vi stängt

Vi erbjuder julluncher och julmiddagar måndag-lördag i vår restaurang på Falkberget. På Falkberget hittar du Bergendals mer samtida delar och vår stora matsal i modern stil, som ligger i direkt anslutning till bar och utomhusterrass. Här uppe på berget bjuds vi lika mycket på närhet till naturen som enastående panoramavy över Edsviken – det är lätt att förstå varför platsen fått namnet Falkberget. Med sober och stilren julstämning bjuder vi er till bords! 

Vegetariska alternativ

Naturligtvis erbjuder vi även en rad vegetariska och laktovegetariska rätter. Vegetarisk Janssons frestelse, kålrotslåda, picklade vintergrönsaker, grönkålssallad, rödbetssallad med chèvre och vinägrett är bara några exempel. Allt gjort på svenska grönsaker.

Julbordsmeny

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.