Matupplevelse under bar himmel

Under juni, juli och augusti, så länge det svenska sommarvädret tillåter kommer det finns möjlighet för våra gäster att unna sig en idyllisk picknick under bar himmel. I vår äppellund finns det gott om utrymme för att slå sig ner på en filt och njuta av en härlig stund i naturen.

Picknick till frukost

Börja dagen på bästa sätt. Packa ned era favoriter från frukostbuffén i en av våra korgar. Morgonkaffet eller teet får ni med er i en take-away mugg. Slå er sedan ner på en filt vid bryggan och njut av en morgonstund med Edsvikens vågor som bakgrundsmusik. Glöm inte att ta med badkläder, handduk och kanske en trevlig bok för att spendera dagen med sol och bad.

eller Picknick när det passar dig

Under dagen och kvällen kan ni beställa våra picknickkorgar. Dessa har vi fyllt med charkuterier från svenska gårdar, lokala ostar och utvalda sötsaker. Njut av kvällssolen i parken under de lummiga äppelträden. Beställ med något gott att dricka från vår väl genomtänka vinlista eller ta tillfället i akt att testa äppelmust från Edsvikens musteri.

För de som önskar finns det även möjlighet att låna med kubb. Kontakta receptionen så hjälper de er.

Vi ordnar maten, så att ni kan fokusera på att njuta!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.