FZ2A6666 wide
GT1A0036 wide
FZ2A6769 wide
987A2789 - wide
16
Bergendal
Bergendal

vi söker hovmästare

Är du en person som älskar service och värdskap och vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Läs vidare!

Bergendal söker nu en hovmästare som tillsammans med sina kollegor vidareutvecklar vårt matsalarbete samt är en drivande kraft i restaurangteamet. Förutom de sedvanliga matsalssysslorna sätter du vinrekommendationer samt ansvarar för inköp och planering. Du ser till att arbetet i matsalen flyter på som det ska och har det övergripande ansvaret när F&B-manager inte är på plats.

Vi vill att du har ett öga för detaljer och ser till att skapa mysiga miljöer. Du vet vad service innebär och ser alltid till att överträffa gästernas förväntningar. Du har gillar att arbeta i högt tempo och är stresstålig. Självklart bidrar du även till att bra arbetsklimat i matsalen under ditt arbetspass och agerar som en god förebild och arbetsledare. Som hovmästare representerar du matsalen inför myndigheter, kunder, gäster och personal när så krävs. Hovmästaren arbetar för en god samordning och ett gott samarbetsklimat med övrig personal och avdelningar inom Bergendal.

Tidigare dokumenterade erfarenheter av rollen som hovmästare är ett stort plus. Även erfarenhet från bar är en fördel. Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och helger. Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa service.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  1. Leder, ansvarar och organiserar matsalsarbetet under sitt arbetspass.
  2. Säkerställer en hög servicegrad i den dagliga produktionen samt, tillsammans med kollegor och F&B-manager, utvecklar produktionen för framtida krav.
  3. Introducerar nya medarbetare, inhyrd personal samt extrapersonal under sitt arbetspass.
  4. Arbetar aktivt för ett gott samarbetsklimat både inom den egna avdelningen och med andra avdelningar.
  5. Representerar matsalen inför myndigheter, kunder, gäster och personal när så krävs. Presenterar bland annat dagens/kvällens meny inför gäster/kunder samt representerar matsalen vid säljaktiviteter inom och utanför Bergendal.
  6. Deltar själv aktivt i den dagliga driften till 90 procent.

 

För övrigt:

Hovmästaren, vars tjänst är en tillsvidaretjänst på 100 procent, rapporterar direkt till F&B-manager. Hovmästarens arbete är förlagt till vecko-/helgdagar både dag och kväll. Bergendal tillämpar årsarbetstid.

Skicka din ansökan till F&B-manager Håkan på hakan.holmgren@bergendal.se

Om du har fler frågor är du välkommen att ringa Håkan på 0703-111577.

Sista ansökningsdag är den 30:e december, men intervjuer sker fortlöpande.