Är du vår den som ska ansvara för vår bar?

Vi räknar med att vi kommer att få fullt upp i höst, när pandemin äntligen ska tvingas släppa sitt hårda grepp om besöksnäringen. Därför söker vi nu nya härliga kollegor att jobba tillsammans med!

Vi söker en rad pärlor till flera av hotellets avdelningar: från kök, restaurang och bar till konferens och möten. Just nu behöver vi en Baransvarig som har erfarenhet från restaurang eller bar. Vi vill att du är en glädjespridare som gillar variation och service. Om du älskar fart och fläkt, är digitalt mötesproffs eller ”bara” gillar allt som är digitalt så passar du in i profilen vi söker. Om du älskar att göra livet lättare för andra eller har andra färdigheter som du tror vore bra för oss, hör av dig på en gång! Kanske är du den pärlan vi söker?

När du jobbar med oss på Bergendal så jobbar du tillsammans med människor som alla brinner för att ge bra värdskap. Därför är det viktigt att du gör det också. Det är också viktigt att du gillar att få saker och ting gjorda. Vi uppskattar om du gillar att lära. Och vi blir glada om du gillar digitala verktyg. Du behöver kunna formulera dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska.

Arbetstiderna är, som alltid i vår bransch, förlagda till dagar, kvällar och helger. Som baransvarig slutar man ofta sent så boende i närhet eller tillgång till transportmedel är en fördel då kollektivtrafiken är lite sparsam sent på kvällar och nätter.

Bergendal är ett framgångsrikt konferenshotell vid vackra Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Vi är klimat- och miljöengagerade (miljömärkta av Svanen sedan 1990-talet och hållbarhetscertifierade). Vi är även säkerhetsklassificerade enligt Safe Hotels högsta nivå och medlemmar i Svenska Möten, Sveriges största organisation för fristående hotell- och konferensanläggningar.

Vi vet att vår personal är vår nyckel för att kunna garantera den service våra gäster söker. Därför arbetar vi ständigt för att ge våra medarbetare de bästa förutsättningarna för att utföra sin uppgift – och fortsätta vilja utveckla sig tillsammans med oss.

Känner du igen dig? Ansök redan nu, för då vill vi ha dig som kollega!

Tjänsten beräknas att tillträda under augusti månad.

Baren med bartender

SKICKA DIN ANSÖKAN! 

Håkan Holmgren 
F&B Manager
hakan.holmgren@bergendal.se
070-311 15 77

Vi ser fram emot din ansökan!