Är du matkreatör? Digitalt mötesproffs? Eller kanske en allmän glädjespridare?

Vi räknar med att vi kommer att få fullt upp i höst, när pandemin äntligen ska tvingas släppa sitt hårda grepp om besöksnäringen. Därför söker vi nu nya härliga kollegor att jobba tillsammans med!

Vi söker en rad pärlor till flera av hotellets avdelningar: från kök, restaurang och bar till konferens och möten. Vi kan alltså behöva dig oavsett om du är matkreatör eller glädjespridare, om du älskar fart och fläkt, är digitalt mötesproffs eller ”bara” gillar allt som är digitalt. Om du älskar att göra livet lättare för andra eller har andra färdigheter som du tror vore bra för oss, hör av dig på en gång! Kanske är du en av alla pärlor vi söker?

När du jobbar med oss på Bergendal så jobbar du tillsammans med människor som alla brinner för att ge bra värdskap. Därför är det viktigt att du gör det också. Det är också viktigt att du gillar att få saker och ting gjorda. Vi uppskattar om du gillar att lära. Och vi blir glada om du gillar digitala verktyg. Du behöver kunna formulera dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska.

De olika tjänsterna (heltidstjänster, deltidstjänster och extra vid behov) tillsätts löpande. Arbetstiderna är, som alltid i vår bransch, förlagda till dagar, kvällar och helger.

Bergendal är ett framgångsrikt konferenshotell vid vackra Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Vi är klimat- och miljöengagerade (miljömärkta av Svanen sedan 1990-talet och hållbarhetscertifierade). Vi är även säkerhetsklassificerade enligt Safe Hotels högsta nivå och medlemmar i Svenska Möten, Sveriges största organisation för fristående hotell- och konferensanläggningar.

Vi vet att vår personal är vår nyckel för att kunna garantera den service våra gäster söker. Därför arbetar vi ständigt för att ge våra medarbetare de bästa förutsättningarna för att utföra sin uppgift – och fortsätta vilja utveckla sig tillsammans med oss.

Känner du igen dig? Ansök redan nu, för då vill vi ha dig som kollega!

 
bild till annons

SKICKA DIN ANSÖKAN! 

Tror du att du passar bäst på hotellets avdelningar?

Jeanette Tillberg 
Hotellchef
jeanette.tillberg@bergendal.se
073-066 29 62

Tror du att du passar bäst i köket eller restaurangen?

Håkan Holmgren
F&B Manager
hakan.holmgren@bergendal.se
070-311 15 77

Är du inte helt säker på vart du passar bäst så skicka till någon av oss ändå!

Vi ser fram emot din ansökan!