HÄR VISAR VI DIG RUNT

En bild säger mer än tusen ord men en film säger många fler..
För att du ska kunna få en känsla för Bergendal så har vi gjort denna film där vi visar några av våra 27 mötesrum. Välkommen in!

chef´s table

Häng med in bakom kulisserna till vårt Chef´s Table! Bröderna Larsson gör skådespelardebut genom att spela sig själva i sin rätta miljö...

SÅ BLIR DU KUNG I BAREN

Den här gången får vi träffa vår hovmästare Abbe igen som visar hur man lyckas med den goda alkoholfria drinken Ginger Mynta.

Konferensexperten Sahel

Vår konferensexpert Sahel förgyller Bergendals sjätte filmpremiär!
För att få den perfekta konferensen eller mötet behövs en konferensexpert som Sahel, följ med honom och få några kloka ord om förberedelserna som sker innan er ankomst till oss.

 

bäddexperten agnes

Visste ni att man kan bädda en säng med kärlek? 
Inte vi heller, tills vi fick en ordentlig lektion av vår husfru och bäddexpert Agnes! Agnes visar några tips och trix för att lyckas med den perfekta bäddningen & hon avslöjar till och med halva hemligheten..

BLI EN BÄTTRE VÄRD

Hur enkelt är det egentligen med ett proffsigt bemötande?
Bergendals bemötandeexperter Mattias och Martina bjuder på några av våra hemligheter för att kunna ge det bästa bemötandet.      

SÅ LYCKAS DU MED FISKEN

Bergendals souschef Håkan delar med sig av sina bästa tips för att du ska lyckas med fisken.
Följ med Håkan in i vårt kök där han presenterar och demonstrerar hur han lyckas med fisken från grunden till slutresultat!

 

DUKA SOM PROFFSEN

Bergendals dukmästare Abbe visar hur man lyckas med en mästerlig middagsdukning, följ med och se hur en dukning blir perfekt från början till slut. Abbe bjuder på sina bästa tips för att lära dig hur man dukar som proffsen!

FIXA EN PERFEKT GRÄSMATTA

Bergendals skötselexpert Anders visar er hur man fixar den perfekta gräsmattan tillsammans med klippexperten Tomas. Se hur dem tillsammans tar hand om Bergendals tre hektar stora gräsmatta och hur många det krävs för att reda ut en vattenslang...