Festmeny april till augusti

Förrätter

  • Löjrom med krispig potatis, rökt gräddfil, syrad gurka, rödlök och dill
  • Tartar på regnbåge, ingefärssallad, inlagd fänkål och sojaemulsion
  • Rökt hängmörad ryggbiff med dragonemulsion, syrad lök, primörsallad
  • Variation på sparris, citronemulsion, friterad surdeg och dragon
  • Grön ärtsoppa med champagne, halstrad pilgrimsmussla och dillolja

Varmrätter

  • Helstekt Oxfilé med bakad rotsellerikräm, brynt lök, primörer, rödvinssky smaksatt med tryffel och pommes anna
  • Bakad Torskrygg med mandelpotatispuré, dillsmörsås smaksatt med sikrom samt sockerärter och vaxbönor
  • Kravmärkt gårdskyckling med brynt kycklingsky, variation på kål, kräm på rostad vitlök och tryffel
  • Savojkål, linser, friterad kronärtskocksbotten, ost från wrångebäcken och sparris

Desserter

  • Bakad Jordgubbsglass med jordgubbar, drömmar och maränger
  • Marängswiss
  • Rabarber med kanelcrumble, kardemummaglass och vanilj
  • Chokladfondant med hallonglass
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Fest & Bröllop

08-444 51 51