FZ2A6666 wide
_MG_5596 wide
Fika-1440x630
FZ2A6769 wide
Bergendal
Bergendal

Menyer

På Bergendal finner du klassisk matlagning, ofta i ny tappning. Vackra omgivningar och arbete utifrån säsongen råvaror bidrar till kreativitet och skaparlust i köket – vilket ger förutsättningar för förnyelse. För dig som gäst innebär det möjligheter att prova nya rätter och smaker.

Våra luncher består av en 2-rätters serverad lunch. Vår ordinarie middag består av en trerätters meny. Du som vill kan enkelt välja att öka känslan av lyx genom att utöka till fyra eller fem rätter. Tänk bara på att en utökad meny behöver bokas minst fem arbetsdagar innan middagen ska äga rum, så att våra kockar säkert vet att de hinner få hem de råvaror som behövs.

Här kan du se lunch- och middagsmenyer för de närmast kommande veckorna. Kontakta oss om du önskar specialkost. Naturligtvis serverar vi även brunch, vickning och julbord på förfrågan.

Restaurangen

08-444 51 50

Bergendal_highres15
_MG_0376

Baren

Bergendals bar hittar du högst upp på Falkberget, en härlig plats att samlas på inför och/eller efter en middag. Här ryms alla möjligheter att svänga loss på ett dansgolv eller glida ut för ett parti boule. Eller slå dig ner för en fika eller en drink och bara blicka ut över sjön en stund.

Vy-fran-tradgard

Säkerhet på Bergendal

På samma sätt som vi arbetar för att tillgodose våra gästers önskemål och att hålla hög service- och komfortnivå, strävar vi på Bergendal ständig efter att erbjuda trygghet i form av skydd mot stöld, våld, hot, brand och andra olyckor.

S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.