FZ2A6666 wide
_MG_5596 wide
Fika-1440x630
FZ2A6769 wide
Bergendal
Bergendal

Menyer

På Bergendal finner du klassisk matlagning, ofta i ny tappning. Vackra omgivningar och arbete utifrån säsongen råvaror bidrar till kreativitet och skaparlust i köket – vilket ger förutsättningar för förnyelse. För dig som gäst innebär det möjligheter att prova nya rätter och smaker.

Våra luncher består av en lunchbuffé. Vår ordinarie middag består av en trerätters meny. Du som vill kan enkelt välja att öka känslan av lyx genom att utöka till fyra eller fem rätter. Tänk bara på att en utökad meny behöver bokas minst fem arbetsdagar innan middagen ska äga rum, så att våra kockar säkert vet att de hinner få hem de råvaror som behövs.

Här kan du se lunch- och middagsmenyer för de närmast kommande veckorna. Kontakta oss om du önskar specialkost.

Restaurangen

08-444 51 50

håkan
980x550

Matsalar

På Bergendal har du flera matsalar och festlokaler i skiftande miljöer att välja mellan, från de mer moderna matsalarna på Falkberget, med panoramautsikt över sjön eller vår genuina  herrgårdsmatsal. Dessutom finns såväl de mindre matsalarna där ni har möjlighet till ”chambre separé”.

_MG_4624

Konferera på Bergendal

Styrelsemöte? Kongress? Utvecklingssamtal? Eller kanske kreativt fåtöljmöte? Med 25 variationsrika möteslokaler bjuder vi förutsättningar för de flesta konferenser. Allt miljömärkt, med högsta säkerhetsklass och utvalt av Svenska möten.

S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.