NT0A3817
NT0A4607
NT0A2361
NT0A4744
NT0A3804
K01A1750
Bergendal
Bergendal

Modernt på Falkberget

På Falkberget hittar du Bergendals mer samtida delar och vår stora matsal i modern stil, som ligger i direkt anslutning till bar och utomhusterrass. Här uppe på berget bjuds vi lika mycket på närhet till naturen som enastående panoramavy över Edsviken – det är lätt att förstå varför platsen fått namnet Falkberget.

Till vardags serverar vi alla våra ordinarie måltider (frukost, lunchbuffé och middag) här.

Matsalen är uppdelad i fyra delar: Stora Havsutsikten, Lilla Havsutsikten, Parkutsikten och Insikten. Vid större tillställningar går det utmärkt att abonnera hela matsalen, liksom det vid mindre tillställningar naturligtvis går lika bra att abonnera delar av den.

Stora havsutsikten

Stora Havsutsikten är matsalens hörnrum och gömmer sig innanför Lilla Havsutsikten. Det är ett rum med både stark naturnärvaro och strålande sjöutsikt. Fönstren går från golv till tak och här kan du se ända till Globen när du blickar ut över Edsviken. Stora Havsutsikten kan abonneras separat.

Fakta Stora Havsutsikten:
Max antal personer: 120 vid långbord, 90 vid runda bord

Hörnrum med fönster från golv till tak i två väderstreck, naturnära, strålande sjöutsikt, närhet till Falkbergets övriga matsalar och bar.

 

K01A4819 (3)

Lilla havsutsikten

Lilla Havsutsikten, som är det första rum du kommer till vid Falkbergets matsalar, fungerar både som matsalsentré och en länk mellan Stora Havsutsikten och Insikten. Rummet påminner om Stora Havsutsikten, med fönster från golv till tak, men är betydligt mindre. Lilla Havsutsikten bjuder i stället på en möblerbar terrass, med strålande utsikt över Edsviken.

Fakta Lilla Havsutsikten:
Max antal personer: 50 vid långbord,
42 vid runda bord

Fönster från golv till tak, sjöutsikt, terrass, närhet till Falkbergets övriga matsalar och bar.

K01A4877

Parkutsikten

Parkutsikten är vårt senaste tillskott bland matsalarna på Falkberget. Kanske är det del man upplever som mest avskild, trots närheten till de övriga matsalarna och baren. Med sina fönster från golv till tak i tre väderstreck är det nog här naturen kommer som allra närmast. Parkutsikten kan abonneras separat.

Fakta Parkutsikten:
Max antal personer: 120 vid långbord,
76 vid runda bord

Fönster från golv till tak i tre väderstreck, mycket naturnära, sjöutsikt, närhet till Falkbergets övriga matsalar och bar.

park_blommor_pano

Insikten

Det rum som länkar samman matsalens olika delar kallar vi Insikten. Rummet fungerar lite som ett nav bland matsalsdelarna på Falkberget och det är här vi till vardags serverar våra bufféer. När vi tar bort buffén blir det också ett fint rum att sitta i, med utsikt över såväl Lilla Havsutsikten som Parkutsikten.

Fakta Insikten:
Max antal personer: 88 vid långbord,
72 vid runda bord

Länken mellan Falkbergets övriga matsalar (Insikten står till vardags som värd för våra bufféer), närhet till baren.

K01A4659