Carl festlokal
NT0A4499
NT0A4273
NT0A4219
K01A9993
K01A9984
Bergendal
Bergendal

Vi skapar matsalen du vill ha

Ibland är man få, andra gånger är man fler – men vill kanske ändå inte beblanda sig med andra. På Bergendal kan vi ordna ”chambre séparée” även för stora grupper, genom att förvandla våra konferenslokaler till exklusiva middagslokaler.

Här presenterar vi några av våra största och mest populära lokaler, som du kan abonnera även för olika festliga tillställningar. Om du vill se fler lokaler kan du gå in på sidan för konferenslokaler, du hittar den under rubriken konferens i navigeringen. 

Tänk igenom hur många ni är, vad ni vill göra och vad som känns viktigt för er. Hur många är ni? Behöver ni stor yta eller mindre? Tänker ni galamiddag eller en avslappnad kväll med kollegorna? Räcker ett rum? Eller vore det trevligt med ytterligare ett rum att samlas i, till exempel före och efter middagen? Vill ni ha tillgång till uteplats? Havsutsikt? Eller plats för scen? Föredrar ni runda bord eller långbord? Buffé eller sittande middag? Vill ni kunna mingla? Dansa? Ha levande musik eller annat? Nästan oavsett önskemål och val av lokal så kan vi ordna hela arrangemang med fördrink, middag, bar, dans…

Jonas

Vår största lokal heter Jonas och ligger intill receptionen och vår härligt rymliga foajé. Här bjuder den ena väggen in naturen med fönster som når från golv till tak, vilket tillsammans med den generösa takhöjden ger en känsla av både ljus och rymd. Gardinerna i fönstren är försedda med ljusspel.

Fakta Jonas:
Yta: 150 kvm
Max antal personer: 132 vid långbord,
84 vid runda bord.
Generös takhöjd, gardiner försedda med ljusspel.

K01A9945

Carl

Carl är en av våra större lokaler och ligger intill receptionen och vår härliga foajé. Här bjuder den ena väggen in naturen med fönster som når från golv till tak, vilket tillsammans med den generösa takhöjden ger en känsla av både ljus och rymd. Gardinerna i fönstren är försedda med ljusspel.

Fakta Carl:
Yta: 108 kvm
Max antal personer: 96 vid långbord,
72 vid runda bord.
Generös takhöjd, gardiner försedda med ljusspel.

Carl festmöblering

Kunskapskällan

Kunskapskällan ligger avskilt nära vattnet, med fönster åt två håll och fin utsikt över sjön. När du hyr Kunskapskällan får du tillgång till två rum, vägg i vägg. Dels är det den större festlokalen, dels är det ett lite mindre rum – som har egen uteplats. Vi brukar kalla det för ”vardagsrummet” eller ”loungen”. Det är en mysig och personlig plats att samlas på, till exempel före och efter middagen.

Fakta Kunskapskällan:
Yta, för stora rummet: 124 kvm
Max antal personer: 96 vid långbord,
60 vid runda bord
Det extra ”lilla” rummet har utsikt över sjön, egen uteplats – en perfekt plats för fördrink/bar och samvaro.

NT0A4499

Love

Love hittar du högst upp på Falkberget, vid vår övre foajé intill såväl matsalen och baren som deras terrasser. Här får du generös takhöjd och fönster som når från golv till tak – och en utsikt över Edsviken som är storslagen.

Fakta Love:
Yta: 108 kvm
Max antal personer: 96 vid långbord,
72 vid runda bord.
Generös takhöjd, gardiner försedda med ljusspel, sjöutsikt.

NT0A4537