NT0A4607
Carl festlokal
K01A9768
NT0A4219
NT0A4072
NT0A3817
NT0A4744
NT0A3804
Närbild-1440x630
Närbild-1440x630
Herrgårdsmatsal-1440x630
Bergendal
Bergendal

Matsalar

På Bergendal har du flera matsalar och festlokaler i skiftande miljöer att välja mellan.

Vår största matsal hittar du högst upp på Falkberget, med vacker utsikt över Edsviken. Den stora matsalen ligger i direkt anslutning till baren och stilen här är modern. Om du föredrar äldre miljöer dukar vi istället gärna upp i genuin herrgårdsmiljö från tidigt 1900-tal. I herrgården kan vi dels erbjuda en lite större matsal med vacker utsikt över allén, dels finns här även mindre och mer intima rum att duka upp i.

På Falkberget hittar du även en mindre matsal, utmärkt för dig som söker avskildhet och lite mer exklusivitet, och vår bar. I baren serverar vi tilltugg, lite lättare rätter och husmanskost. Med sin panoramautsikt och terrassen utanför är baren en perfekt samlingsplats inför middagen. Om du kommer med ett mindre sällskap som vill vara för er själva kan vi naturligtvis också erbjuda ”chambre separé”.

Restaurangen

08-444 51 50

NT0A4733

MODERNT PÅ FALKBERGET

Välkommen upp på Falkberget. Här är närheten till naturen lika stark som panoramavyn över Edsviken är enastående. På Falkberget hittar du Bergendals mer samtida delar och vår stora matsal i modern stil. Matsalen är uppdelad i fyra delar och ligger intill bar och terrass.

980x550

GENUINT I HERRGÅRDEN

I herrgårdsbyggnadens matsal kan du njuta god mat i anrik miljö – inspirerad av jugend, nationalromantik och svensk 1700-talsarkitektur. Matsalen har plats för 70 gäster och bjuder härlig utsikt över parken och allén, som når ända ner till Edsviken och vår egen brygga.
NT0A4379 (1)

LOKAL SOM MATSAL

Galamiddag? Mingelafton? På Bergendal kan vi skapa matsalen du vill ha, genom att förvandla våra konferenslokaler till exklusiva middagslokaler. Här presenterar vi några av våra största och mest populära lokaler som du kan abonnera även för olika festliga tillställningar.

puff

CHEF'S TABLE

Med vårt nya kök kom också kockarnas möjlighet att bjuda in dig till sin arbetsplats. Chef’s Table, kockarnas eget bord, erbjuder en restaurangupplevelse utöver det vanliga. En smakscen på plats i köket, där du genom måltiden kan ta del av kökets hemligheter.

Bergendal_highres14
dinner

Menyer

På Bergendal finner du klassisk matlagning, ofta i ny tappning. Vackra omgivningar och arbete utifrån säsongen råvaror bidrar till kreativitet och skaparlust i köket. Här kan du se lunch- och middagsmenyer för de närmast kommande veckorna.

Anna-Branko-Anna-Branko-s-Wedding-0527

Drycker

Till god mat hör god dryck. På Bergendal erbjuder vi ett genomtänkt sortiment av drycker, hämtade från hela världen. För att hitta de viner och andra drycker som passar våra svenska smaker och maten vi serverar, har vi ett nära samarbete med olika sommelierer.

Mousse,-980x550

Brunch

Välkommen på brunch med storslagen utsikt över Edsviken! Molnfria dagar kan du se ända bort till Globen i södra Stockholm. I brunchen ingår en härlig buffé, med allt från fräscha sallader till saftiga revbensspjäll. Det ska alltid finnas något för alla smaker! 
_MG_0376

Baren

Bergendals bar hittar du högst upp på Falkberget, en härlig plats att samlas på inför och/eller efter en middag. Här ryms alla möjligheter att svänga loss på ett dansgolv eller glida ut för ett parti boule. Eller slå dig ner för en fika eller en drink och bara blicka ut över sjön en stund.

S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

_MG_4624

Konferera på Bergendal

Styrelsemöte? Kongress? Utvecklingssamtal? Eller kanske kreativt fåtöljmöte? Med 25 variationsrika möteslokaler bjuder vi förutsättningar för de flesta konferenser. Allt miljömärkt, med högsta säkerhetsklass och utvalt av Svenska möten.