Jul
Bergendal
Bergendal

NYHET – JUL PÅ FALKBERGET

Hemtrevligt julbord med delade fat

Utöver vårt klassiska julbord i Herrgården kan vi i år också erbjuda såväl små som större grupper en mer familjär julbordslösning på Falkberget, då ni kan samlas och umgås på ett hemtrevligt vis runt härliga grytor och fat direkt på det egna bordet.

Det här är en mer intim och gemensam lösning än en vanlig julbordsbuffé, som gör det lättare att umgås och komma närmare varandra. Den tillåter också att ni till mycket stor del kan styra över tiden själva. Luta er tillbaka och välj att mysa tillsammans i timmar – eller att spara tid jämfört med en sittande tre- eller femrätters middag med vanlig bordsservering.

Våra delade julbord består av fem stycken serveringar: Fyra i form av härliga grytor och buffé-fat, som placeras direkt på borden. Och en i form av en gående buffé, som låter er sträcka på benen lite.

Naturligtvis är all mat som vanligt tillagad från grunden av våra kockar i vårt eget kök. De utgår alltid helst från ekologiska och närodlade råvaror i säsong.

Boka ett enkelt bord eller reservera en helt egen del av matsalen. En liten grupp som vill dela ett julbord kan bestå av så få som två personer.

shutterstock_330300866
GT1A0334

Fullt julbord för stora sällskap

Om ni är fler än 100 personer kan vi gärna ställa i ordning en hel julbordsbuffé även på Falkberget. Är ni ännu fler kan ni också välja att abonnera hela Falkberget. Vi erbjuder även olika lösningar för julfester!

Läs mer om julfester här

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.