23
K01A0831
K01A0791
K01A0636
WSS-269
NT0A3689
NT0A3730
NT0A4181
NT0A4999
Bergendal
Bergendal

Baren

Bergendals bar hittar du högst upp på Falkberget. Storslagen utsikt över Edsviken och en härlig terrass utanför gör baren till en perfekt plats att samlas på inför och/eller efter middagen. Barens stora ytor lämnar dessutom utrymme för olika former av underhållning – bra för dig som vill ha plats för till exempel dans eller kanske ett band som spelar.

Utöver drycker och tilltugg serverar vi i baren även några lättare rätter och husmanskost.

Så slå dig ner för en eftermiddagsfika eller en kvällsdrink och njut av utsikten. Eller sätt tänderna i något gott under någon av våra populära grillaftnar, då våra kockar grillar ute på terrassen. Det är också alldeles intill baren och terrassen som du hittar vår boulebana, så om tävlingsinstinkten sätter in är det enkelt att utmana kollegorna på ett parti boule.

Cocktails Våren 2018

Restaurangen

08-444 51 50

Anna-Branko-Anna-Branko-s-Wedding-0527

Drycker

Till god mat hör god dryck. På Bergendal erbjuder vi ett genomtänkt sortiment av drycker, hämtade från hela världen. För att hitta de viner och andra drycker som passar våra svenska smaker och maten vi serverar, har vi ett nära samarbete med olika sommelierer.

dinner

Menyer

På Bergendal finner du klassisk matlagning, ofta i ny tappning. Vackra omgivningar och arbete utifrån säsongen råvaror bidrar till kreativitet och skaparlust i köket. Här kan du se lunch- och middagsmenyer för de närmast kommande veckorna.

980x550

Matsalar

På Bergendal har du flera matsalar och festlokaler i skiftande miljöer att välja mellan, från de mer moderna matsalarna på Falkberget, med panoramautsikt över sjön eller vår genuina  herrgårdsmatsal. Dessutom finns såväl de mindre matsalarna där ni har möjlighet till ”chambre separé”.

Anna-Branko-Anna-Branko-s-Wedding-0537
WSS-233

Fest & bröllop på Bergendal

Här har du alla möjligheter att bjuda till fantastisk fest! Vi har såväl bar med terrass och utsikt som flera festmatsalar att välja mellan, från Falkbergets mer moderna stil med storslagen panoramavy över sjön till Libius genuina herrgårdsmiljö från tidigt 1900-tal.

K01A4933

Komponera festmeny

Mat och dryck hör oftast till festens mer betydelsefulla inslag. Här har vi satt samman ett antal fina rätter som vi tycker kan passa särskilt bra vid bröllop och andra festligheter. Du kan själv enkelt kombinera din egen festmeny genom att välja bland alternativen.

S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.