_MG_0671
Bergendal
Bergendal

KONFERERA OCH UMGÅS UTOMHUS

Att mötas utomhus är ett bra sätt att öka kreativiteten och vi kan, utöver att flytta ut hela konferensen, även erbjuda många både roliga och spännande aktiviteter utomhus. Oavsett om du vill träna hjärnan eller kroppen, laga mat, äta, mötas i ett parti boule, paddla, ta en cykeltur eller gå på glöd…

För dig som helst vill vara utomhus är Bergendal helt enkelt en utmärkt plats. Trots närheten till Stockholm och Arlanda härskar lugnet här, omgivningarna är vackra och strandkanten nära. Med såväl park som brygga och en terrass med panoramavy över Edsviken är det lätt att både mötas, aktivera sig och slappna av här. För den som vill upptäcka omgivningarna finns promenadstråk och löpspår.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Bokningen

08-444 51 51

Boka konferens

shutterstock_337043012
S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

shutterstock_479653543 - kopia

Mötesformer & Idéer

Vi har skapat flera olika skräddarsydda paket med olika teman, beroende på vad just ert syfte med mötet är. Med flera års erfarenhet har vi försökt samla ihop våra tankar och idéer med dessa mötesformer. Önskar ni bara konferera över dagen eller kanske mingla tillsammans hela kvällen? Vi vill hjälpa er att skapa ett riktigt lyckat arrangemang! 
shutterstock_1047574045 (1)

Hållbart hotell

Ett konferenshotell riskerar att vara rätt resurskrävande och därför lägger vi stor kraft vid att arbeta så hållbart och klimatsmart som möjligt. Som Svanenmärkt konferenshotell sedan 1990-talet och med nutidens klimatpositiva certifieringar brukar vi säga att vi har ”svart bälte” i miljöengagemang på Bergendal.