NT0A3499 (2)
_77A9868_copy
IMG_2933
_77A9769
S76A5283
S76A7832
Bergendal
Bergendal

LANSERING OCH EVENT

Närmar sig lanseringen? Eller planerar ni för ett annat större evenemang? Då kan det vara bra att veta att Bergendal rymmer alla möjligheter till fantastiska och varierade tillställningar! Utöver ett stort antal möteslokaler och hotellrum finns här såväl park som brygga, bar med panoramavy över Edsviken och flera festmatsalar i olika storlekar och miljöer att välja mellan.

Kombinationen av gammalt och nytt bidrar till våra möjligheter att skapa unika upplevelser. Här kan du låta dina gäster mingla mellan till exempel mat och dryck, underhållning, föreläsningar och produktvisningar medan de förflyttar sig mellan anläggningens olika delar, med allt från genuin herrgårdsmiljö till våra moderna miljöer uppe på Falkberget.

Med mer än 40 års erfarenhet vet vi hur mycket behov och önskemål kan variera. Tillsammans med rutinerad och serviceinriktad personal, vällagad mat (våra kockar lagar all mat från grunden i vårt eget kök) och stort engagemang skräddarsyr vi evenemang för både mindre sällskap och riktigt stora grupper.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Bokningen

08-444 51 51

Boka konferens

shutterstock_479653543 - kopia
S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

shutterstock_479653543 - kopia

Mötesformer & Idéer

Vi har skapat flera olika skräddarsydda paket med olika teman, beroende på vad just ert syfte med mötet är. Med flera års erfarenhet har vi försökt samla ihop våra tankar och idéer med dessa mötesformer. Önskar ni bara konferera över dagen eller kanske mingla tillsammans hela kvällen? Vi vill hjälpa er att skapa ett riktigt lyckat arrangemang! 
shutterstock_1047574045 (1)

Hållbart hotell

Ett konferenshotell riskerar att vara rätt resurskrävande och därför lägger vi stor kraft vid att arbeta så hållbart och klimatsmart som möjligt. Som Svanenmärkt konferenshotell sedan 1990-talet och med nutidens klimatpositiva certifieringar brukar vi säga att vi har ”svart bälte” i miljöengagemang på Bergendal.