NT0A3499 (2)
_77A9868_copy
IMG_2933
_77A9769
S76A5283
S76A7832
Bergendal
Bergendal

Digitala möten – möts tryggt tillsammans på distans

Det har blivit svårare att mötas, med anledning av COVID-19. På Bergendal kan du dock hitta enkla och trygga lösningar för det. Med vår partner, marknadsledarna Forecom kan vi nu erbjuda möten för grupper i miljöer med både analog avskildhet och marknadens bästa streaminglösningar.

Komplett lösning när några behöver sitta med via länk

 

Kanske är ni några som stannar hemma på egen ort, som inte kan komma på grund av reserestriktioner eller kanske ni med kort varsel behöver koppla upp en kollega via länk. Vi har enkla Logitech lösningar som passar i alla våra mötesrum. Med en kamera, ljudupptagning och högtalare av god kvalité behöver inte det lilla hybridmötet bli krångligt utan det kan bara bli bättre! 

Komplett lösning för livesändning av möten och konferenser

 

Kanske är ni många? Kanske är ni spridda över landet eller världen? Utöver möjlighet till möten i avskildhet kan Bergendal också ge er tillgång till marknadens bästa streaminglösning för möten på distans. Här hittar du helt enkelt en kraftfull och komplett lösning för videokommunikation med hög kvalitet, tillsammans med en rad säkra lokaler att mötas i och sända ifrån. Här kan ni enkelt livesända för upp till 2 000 personer – eller om ni behöver genomföra ett analogt möte i grupp med en talare på annan plats.

”En komplett lösning för viktiga möten – i analog avskildhet och med kraftfull digital uppkoppling.”

BOKA KONFERENS

Videokonferenser och digitala möten i samarbete med ForeCom

shutterstock_785600047 - kopia

Bokningen

08-444 51 51

Boka konferens