Kakor
Bergendal
Bergendal

Dagkonferens

Med bara 20 minuter till Stockholms city och 20 minuter till Arlanda är Bergendal en perfekt plats att mötas på över dagen. Trots närheten till Stockholm och Arlanda härskar lugnet på Bergendal. Omgivningarna är vackra och strandkanten nära. Här ryms både ro och inspiration. Styrelsemöten, utvecklingssamtal eller kreativa fåtöljmöten spelar ingen roll. Här kan ni konferera effektivt och sedan åka hem. 

Vissa av era kollegor kanske inte kan närvara fysiskt på mötet hos oss. Kollegor med via länk är inga problem! Meddela oss vid bokningstillfället att ni ska ha det upplägget så ordnar vi med utrustningen. 

De som vill kan naturligtvis gärna även välja att avsluta dagen med en trevlig middag i någon av våra matsalar – i genuin herrgårdsmiljö med utsikt över park, allé och brygga eller i modern miljö med storslagen utsikt över Edsviken.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Bokningen

08-444 51 51

Boka konferens

Covidclean puff

No.1: CovidClean

Bergendal är Sveriges första CovidClean-certifierade hotell! Den internationella och helt nya standarden säkerställer åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19. Att ha granskats och kvalitetssäkrats av tredje part innebär ökad trygghet för både våra gäster och medarbetare.

 

Puff_testning

Säkra konferensen mot Covid-19 (PCR-test)

Säkerhet och hälsa för våra gäster och medarbetare har alltid högsta prioritet för oss på Bergendal. Nu tar vi nästa steg i arbetet med att skapa lösningar för konferenser fria från covid-19: PCR-prov före konferens. Läs mer! 

Ostron

En pärla

När du väljer en pärla väljer du vårt standardpaket för en dagskonferens, ett genomtänkt paket med alla förutsättningar för ett bra och tidseffektivt möte. Ett dagkonferenspaket som bygger på en pärla innehåller:

 • Konferenslokal
 • Ankomstfika med smörgås
 • Lunchbuffé
 • Eftermiddagsfika

 Ostron

Två pärlor

Väljer du två pärlor får du ett paket som naturligtvis innehåller allt du behöver för en bra dagskonferens – och lite till. Ett dagkonferenspaket som bygger på två pärlor innehåller:

 • Konferenslokal
 • Ankomstfika med smörgås
 • Lunchbuffé
 • Frukt i lokalen
 • Eftermiddagsfika
 • Tvårättersmiddag (dryck tillkommer)Ostron

Tre pärlor

Du som vill kosta på lite mer och höja nivån ett snäpp väljer tre pärlor– och lägger på så sätt till bland annat en två rätters middag som avslutning på dagens konferens. Ett dagkonferenspaket som bygger på tre pärlor innehåller:

 • Konferenslokal
 • Ankomstfika med smörgås
 • Lunchbuffé
 • Uppskuren frukt i lokalen
 • Eftermiddagsfika
 • Trerättersmiddag (dryck tillkommer)
Covidclean facebook 6

Avskilda möten

Bergendal är en stor fastighet, med stora möjligheter att avskilja och dela upp olika delar. Med hela 10 500 kvadratmeter till vårt förfogande kan vi erbjuda såväl konferenser som måltider och boende – i garanterad avskildhet från andra grupper. Allt för att säkerställa den trygghet som situationen nu kräver.

digitalt puff

Digitala möten

Kanske är ni många? Kanske är ni spridda över landet eller världen? Utöver möjlighet till möten i avskildhet kan Bergendal också ge er tillgång till marknadens bästa streaminglösning för möten på distans.
K01A3082_(1)
_MG_4745

Konferens med övernattning

Konferera på dagen, umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren. Vila sedan ut. Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. Du sover i skön bred säng och vaknar upp med utsikt mot vattnet eller herrgårdsparken.

Händer2

Kickoff

En kickoff är något alldeles särskilt. Den markerar början på något nytt och behöver lika ofta rymma goda möjligheter att förmedla målsättningar och visioner som att skapa samhörighet och motivation.

987A9894 - puff

Konferenslokaler

Vad passar bäst? Ett torp? Stallet? Några fåtöljer? Eller kanske en amfiteater? Med 25 variationsrika möteslokaler, den största rymmer upp till 160 personer, bjuder vi förutsättningar för de flesta konferenser. Stora som små.

987A2818

Take Away

Vi ser nu även till att kunna erbjuda matlösningar med säkra avstånd i form av take-away. Oavsett om du som gäst vill ta med dig mar härifrån eller om du vill att vi kommer dit du är. Smaklig måltid!

Dubbelrum - kopia

Hotell

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 85 enkelrum och 41 dubbelrum, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

shutterstock_1047574045 (1)

Hållbart hotell

Ett konferenshotell riskerar att vara rätt resurskrävande och därför lägger vi stor kraft vid att arbeta så hållbart och klimatsmart som möjligt. Som Svanenmärkt konferenshotell sedan 1990-talet och med nutidens klimatpositiva certifieringar brukar vi säga att vi har ”svart bälte” i miljöengagemang på Bergendal.