IMG_3046_(3)
_77A9823
45
K01A3082_(1)
K01A5336
S76A8070
NT0A4607
K01A0845
Bergendal
Bergendal

STOCKHOLMS NÄRMASTE MÖTESPLATS

Med ett stort antal möteslokaler, hotellrum och mer än 40 års erfarenhet av att arrangera möten vet vi hur man skräddarsyr väl fungerande konferenslösningar för såväl mindre sällskap som större grupper. Vi vet hur mycket behov och önskemål kan variera. Vissa söker avskildhet medan andra behöver arbeta på att lära känna varandra bättre. En del övernattar, några konfererar över dagen.

Hur dina behov och önskemål ser ut vet vi inte ännu, men du kan känna dig trygg i att vi har lösningar och vet vad som krävs för att skapa effektiva möten. Oavsett om du vill vistas i herrgårdsmiljö eller moderna rum.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

puff

Klassisk 8-timmars

Med bara 20 minuter till Stockholms city och 20 minuter till Arlanda är Bergendal en perfekt plats att mötas på över dagen. Vi har tre olika dagkonferenspaket att välja mellan. Den som vill kan naturligtvis även boka till middag, som en trevlig avslutning på mötesdagen.

shutterstock_551937505 - kopia

Klassisk tvådagars

Den klassiska tvådagarskonferensen ger er effektiv mötestid under dagen, umgänge över en bit mat på kvällen och kanske även över ett glas i baren. Vila sedan ut. Som övernattande gäst sover du tryggt i skön bred säng och vaknar upp med utsikt mot vattnet eller herrgårdsparken.

digitalt puff

Hybrider & Digitalt

Under sommaren 2021 har vi uppgraderat konferenstekniken i våra mötesrum. Alla mötesrum är nu utrustade med det du behöver för ett lyckat digitalt möte och du kan enkelt koppla in kollegorna som behöver vara med – även om de sitter på annan ort.

shutterstock_1206994339 - kopia

Feststämning

Är ni ute efter en trevlig fest eller kick-off? En kickoff är något alldeles särskilt. Den markerar början på något nytt och behöver lika ofta rymma goda möjligheter att förmedla målsättningar och visioner som att skapa samhörighet och motivation.
shutterstock_1156660570 - kopia

Högtidligt

Är det dags att fira något riktigt ordentligt? Vill du slå på stort med en högtidlig bankett? Då är det kanske dags att du drar på dig frack eller långklänning, låter oss ringa mingelfotografen och rulla ut den röda mattan – för på Bergendal finns lysande möjligheter till högtidlig fest!

shutterstock_479653543 - kopia

Älskade mingel

Äntligen! När pandemin släpper sitt hårda tag kommer många att vilja mingla och nätverka igen. Vi har därför skräddarsytt några paket för alla er som längtar efter att åter få chans att hänga tillsammans i baren och glida runt mellan kollegor med ett glas och en god bit mat.

NT0A2084 - kopia

Fräsch start

Behöver ni en fräsch och ny start? Vi har tagit fram tre paket som varvar träning med energirika och nyttiga måltider. Här ryms såväl yoga och matlagning som uppfiskande kallbad och relax i bastun. Alla måltider är vegetariska – eller veganska om ni önskar.

Vy-fran-tradgard

Mötas utomhus

Känner ni er ännu inte redo att mötas inomhus? Eller trivs ni helt enkelt bättre ute än inne? Då har du kommit helt rätt! Oavsett om du vill konferera ute eller bara slappna av och hämta ny energi efter dagens aktiviteter. Att mötas utomhus är ett bra sätt att öka kreativiteten.

Lokalen Edsviken konferens - kopia

Lansering & event

Närmar sig lanseringen? Eller planerar ni för ett annat större evenemang? Här kan du låta dina gäster mingla mellan till exempel mat och dryck, underhållning, föreläsningar och produktvisningar – medan de förflyttar sig mellan anläggningens olika delar.

_MG_4671
K01A5094

Mat & Dryck

Energin utifrån är det som ska ge ny energi inifrån. Som klimatpositiv anläggning med fokus på människa och miljö är det minst lika viktigt för oss att du känner dig trygg med vad du får på tallriken som att du trivs i miljöerna du vistas i.

S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

shutterstock_1047574045 (1)

Hållbart hotell

Ett konferenshotell riskerar att vara rätt resurskrävande och därför lägger vi stor kraft vid att arbeta så hållbart och klimatsmart som möjligt. Som Svanenmärkt konferenshotell sedan 1990-talet och med nutidens klimatpositiva certifieringar brukar vi säga att vi har ”svart bälte” i miljöengagemang på Bergendal.