IMG_3046_(3)
_77A9823
45
K01A3082_(1)
K01A5336
S76A8070
NT0A4607
K01A0845
Bergendal
Bergendal

STOCKHOLMS NÄRMASTE MÖTESPLATS

Med ett stort antal möteslokaler, hotellrum och mer än 40 års erfarenhet av att arrangera möten vet vi hur man skräddarsyr väl fungerande konferenslösningar för såväl mindre sällskap som större grupper. Vi vet hur mycket behov och önskemål kan variera. Vissa söker avskildhet medan andra behöver arbeta på att lära känna varandra bättre. En del övernattar, några konfererar över dagen.

Hur dina behov och önskemål ser ut vet vi inte ännu, men du kan känna dig trygg i att vi har lösningar och vet vad som krävs för att skapa effektiva möten. Oavsett om du vill vistas i herrgårdsmiljö eller moderna rum.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

puff

Klassisk 8 timmars

Boka den klassiska dagkonferensen hos oss. Vi har tre olika dagkonferenspaket som inkluderar det nödvändigaste. Boka till middag om ni önskar för ett fint avslut på en lyckad mötesdag.
shutterstock_551937505 - kopia

Klassisk 24 timmars

Den klassika 2-dagars konferensen bokar du hos oss! Konferera på dagen, umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren. Vila sedan ut. Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. Du sover i skön bred säng och vaknar upp med utsikt mot vattnet eller herrgårdsparken.
digitalt puff

Hybrider & Digital

Under sommaren 2021 uppgraderade vi konferenstekniken i alla våra mötesrum. Nu kan du enkelt koppla in kollegorna som sitter på annan ort, men som måste vara med under mötet. Alla våra mötesrum är utrustade med det du behöver för ett lyckat digitalt möte. 
shutterstock_1206994339 - kopia

Feststämning

Är ni ute efter en trevlig fest eller kick-off? Våra Feststämningspaket bjuder på allt som behövs för en lyckad fest. En kickoff är något alldeles särskilt. Den markerar början på något nytt och behöver lika ofta rymma goda möjligheter att förmedla målsättningar och visioner som att skapa samhörighet och motivation.
shutterstock_1156660570 - kopia

Högtidligt

Vad är väl en bal på slottet? Våra högtidliga paket inkluderar inte bara en stor galamiddag utan också en röd matta och mingel fotograf. Fira något riktigt ordentligt och slå på stort med en högtidlig fest! Välkomna i frack och aftonklänning.
shutterstock_479653543 - kopia

READY TO MINGLE

När pandemin släpper sitt hårda tag om oss alla kommer vi att vilja mingla och nätverka igen. Vem ser inte fram emot att få stå och hänga i baren eller att få mingla med kollegorna under tiden som ni avnjuter en god bit mat? Våra Ready to Mingle paket är skräddarsydda för er som vill mingla er fram! 
NT0A2084 - kopia

Fresh Restart

Behöver ni en fräsch och ny start? Vi har tagit fram paketen som varierar träning med roliga aktiviteter och matlagning. Alla måltider är vegetariska eller veganska om ni önskar, uppfiskande kallbad i Edsviken bjuder sedan in till relax i bastun. 
Vy-fran-tradgard

Utomhus

Våra utomhusaktiviteter är både roliga och spännande. Ett bra sätt att öka kreativiteten.

45

På egen hand

Här tipsar om kostnadsfria aktiviteter som exempelvis gym, relax, och boule.

_MG_4671
K01A5094

Mat & Dryck

Energin utifrån är det som ska ge ny energi inifrån. Som klimatpositiv anläggning med fokus på människa och miljö är det minst lika viktigt för oss att du känner dig trygg med vad du får på tallriken som att du trivs i miljöerna du vistas i.

S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

shutterstock_1047574045 (1)

Hållbart hotell

Ett konferenshotell riskerar att vara rätt resurskrävande och därför lägger vi stor kraft vid att arbeta så hållbart och klimatsmart som möjligt. Som Svanenmärkt konferenshotell sedan 1990-talet och med nutidens klimatpositiva certifieringar brukar vi säga att vi har ”svart bälte” i miljöengagemang på Bergendal.

_MG_4745

Konferens med övernattning

Konferera på dagen, umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren. Vila sedan ut. Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. Du sover i skön bred säng och vaknar upp med utsikt mot vattnet eller herrgårdsparken.

puff

Dagkonferens

Med bara 20 minuter till Stockholms city och 20 minuter till Arlanda är Bergendal en perfekt plats att mötas på över dagen. Styrelsemöten, utvecklingssamtal eller kreativa fåtöljmöten spelar ingen roll. Här kan ni konferera effektivt och sedan åka hem.

987A9894 - puff

Konferenslokaler

Vad passar bäst? Ett torp? Stallet? Några fåtöljer? Eller kanske en amfiteater? Med 25 variationsrika möteslokaler, den största rymmer upp till 160 personer, bjuder vi förutsättningar för de flesta konferenser. Stora som små.