_77A9998
_77A0047
_77A9959
_77A9952
_77A0021_-_kopia
Bergendal
Bergendal

Sviter

Bergendal erbjuder tre stycken sviter. Två av dessa ligger högst upp i vardera herrgårdsflygel. Dessa rum är smakfullt inredda i herrgårdsstil samt har badkar. Sviterna i herrgårdsflyglarna består av ett stort rum och ett badrum. Ett av rummen har en mindre hall. 

I huvudbyggnaden finns en svit som har en mindre hall, ett mindre vardagsrum med bäddsoffa, ett sovrum samt ett badrum med dusch. 

Sammantaget för alla våra sviter; Utöver en stor queen size- säng har rummen skrivbord, fåtölj, TV, vattenkokare och annat som behövs för att göra vistelsen så bekväm som möjligt. Alla rum är rökfria, har trådlös Internetuppkoppling och utsikt över parken eller sjön.

Hotellrumsbokningen

08-444 51 50

_77A0021_-_kopia
FV4A5579

Single rooms

Alla våra enkelrum är ljusa och moderna, med utsikt över parken eller sjön. De flesta rum har 120 centimeter breda sängar. Utöver en skön säng har rummen naturligtvis också skrivbord, fåtölj, TV och annat som behövs för att göra vistelsen så bekväm som möjligt. Alla rum är rökfria och har trådlös Internetuppkoppling.

_MG_4745

Konferens med övernattning

Konferera på dagen, umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren. Vila sedan ut. Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. Du sover i skön bred säng och vaknar upp med utsikt mot vattnet eller herrgårdsparken.

_MG_4624

Konferera på Bergendal

Styrelsemöte? Kongress? Utvecklingssamtal? Eller kanske kreativt fåtöljmöte? Med 25 variationsrika möteslokaler bjuder vi förutsättningar för de flesta konferenser. Allt miljömärkt, med högsta säkerhetsklass och utvalt av Svenska möten.

WSS-233

Fest & bröllop på Bergendal

Här har du alla möjligheter att bjuda till fantastisk fest! Vi har såväl bar med terrass och utsikt som flera festmatsalar att välja mellan, från Falkbergets mer moderna stil med storslagen panoramavy över sjön till Libius genuina herrgårdsmiljö från tidigt 1900-tal.

Vy-fran-tradgard

Trygg på Bergendal

På samma sätt som vi arbetar för att tillgodose våra gästers önskemål och att hålla hög service- och komfortnivå, strävar vi på Bergendal ständig efter att erbjuda trygghet i form av skydd mot stöld, våld, hot, brand och andra olyckor.