FZ2A6489 (1)
FZ2A6294
Bergendal
Bergendal

VOV! TA GÄRNA MED DIN PÄLSKLING NÄR DU BESÖKER OSS

På Bergendal är din hund lika välkommen som du. Vi erbjuder flera hotellrum för dig som reser med hund, så du kan gärna ta med dig pälsklingen när du bor hos oss. Omgivningarna är vackra och lugnet nära.

I vårt lilla annex har alla rum direkt access ut, vilket gör det utmärkt för hundägare. Rummen här är tvåbäddsrum med hall och badrum. Utöver de två sängarna finns i varje rum även skrivbord, fåtölj, TV, vattenkokare och annat som kan behövas för att göra vistelsen så bekväm som möjligt. Här bor ni trivsamt med fina promenadstråk intill Edsviken utanför dörren. Det är dessutom nära till parkeringen. Vid behov kan vi även ordna rum anpassade för hundar i vår huvudbyggnad.

Alla rum är rökfria och har trådlös Internetuppkoppling.

Även du som ”bara” vill avnjuta en härlig måltid hos oss, är välkommen att ta med dig din hund. Om du hellre vill låta hunden få egen-tid i bilen istället för att ta med den in på restaurangen och hotellet – då kan vi ordna så att du kan parkera din bil nära vår huvudbyggnad. Hör gärna av dig till oss för mer information.

Hundpaket, alltså vistelse på Bergendal tillsammans med din hund, måste förbokas. För hundpaket tillkommer en tilläggskostnad om 300 kronor per rum utöver ordinarie rumspris. Då ingår lån av hundfilt och vattenskål samt en give-away i form av godis. 

Varmt välkomna! 

FZ2A6388

Hotellrumsbokningen

08-444 51 50

_77A0067
FV4A5579

Single rooms

Alla våra enkelrum är ljusa och moderna, med utsikt över parken eller sjön. De flesta rum har 120 centimeter breda sängar. Utöver en skön säng har rummen naturligtvis också skrivbord, fåtölj, TV och annat som behövs för att göra vistelsen så bekväm som möjligt. Alla rum är rökfria och har trådlös Internetuppkoppling.

_MG_4745

Konferens med övernattning

Konferera på dagen, umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren. Vila sedan ut. Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. Du sover i skön bred säng och vaknar upp med utsikt mot vattnet eller herrgårdsparken.

S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

WSS-233

Fest & bröllop på Bergendal

Här har du alla möjligheter att bjuda till fantastisk fest! Vi har såväl bar med terrass och utsikt som flera festmatsalar att välja mellan, från Falkbergets mer moderna stil med storslagen panoramavy över sjön till Libius genuina herrgårdsmiljö från tidigt 1900-tal.

shutterstock_1047574045 (1)

Hållbart hotell

Ett konferenshotell riskerar att vara rätt resurskrävande och därför lägger vi stor kraft vid att arbeta så hållbart och klimatsmart som möjligt. Som Svanenmärkt konferenshotell sedan 1990-talet och med nutidens klimatpositiva certifieringar brukar vi säga att vi har ”svart bälte” i miljöengagemang på Bergendal.