Rum3
Rum1
Rum2
Rum4
Svit1
Svit2
Svit3
35
Bergendal
Bergendal
FV4A5579

Single rooms

Alla våra enkelrum är ljusa och moderna, med utsikt över parken eller sjön. De flesta rum har 120 centimeter breda sängar. Utöver en skön säng har rummen naturligtvis också skrivbord, fåtölj, TV och annat som behövs för att göra vistelsen så bekväm som möjligt. Alla rum är rökfria och har trådlös Internetuppkoppling.

35

Twin rooms

De flesta av våra twin rum hittar du i vår byggnad stora annexet, som också har ett stort sällskapsrum. Twin rummen finns också i huvudbyggnaden och i herrgårdens två flygelbyggnader samt i lilla annexet. Utöver generösa sängar har rummen skrivbord, fåtölj, TV och annat som behövs för att göra vistelsen så bekväm som möjligt. Alla rum är rökfria, har trådlös Internetuppkoppling och utsikt över parken eller sjön.

_77A0021_-_kopia

Junior Suites

Bergendal erbjuder totalt tre stycken junior suites. Två av dessa ligger högst upp i vardera herrgårdsflygel. Dessa rum är smakfullt inredda i herrgårdsstil samt har badkar. Sviterna i herrgårdsflyglarna består av ett stort rum och ett badrum.
Laddie puff

VOV! TA MED HUNDEN

På Bergendal är din hund lika välkommen som du. Vi erbjuder flera hotellrum för dig som reser med hund, så du kan gärna ta med dig pälsklingen när du bor hos oss. Omgivningarna är vackra och lugnet nära. Här bor ni trivsamt med fina promenadstråk intill Edsviken utanför dörren.
 
FV4A5595 (1)