Mors dag hela helgen

Bergendal är en utmärkt plats för umgänge med mor. Här finns gott om plats, även om ni är flera. Omgivningarna är vackra och lugnet nära. I restaurangen är all mat lagad från grunden i vårt eget kök. För er som vill mammamysa hela helgen har vi satt ihop några weekendpaket.

Mors dag hela helgen 27-29 maj
Staycation 27 maj - 29 maj
Boka bord i restaurangen 27 maj - 28 maj
Söndag 29 maj erbjuder vi "frunch" mellan kl. 08:00-11:00

Relaxavdelningen ingår för alla som bor på hotellet. Önskar du köpa till access till gym & relaxavdelning så kontakta vår reception. 

 

FZ2A6677

Boka bord

Boka bord enkelt online i vår restaurang Falkberget. Med passion för och kunskap om vad som är goda råvaror, lagar våra kockar all mat från grunden i vårt eget kök. De utgår gärna från säsongens råvaror och maten är till stor del ekologiskt anpassad. Välkomna!

shutterstock_1774103072 - kopia (2)

Boka Staycation

Slappna av, andas ut och hämta ny energi. Trots närheten till Stockholm och Arlanda härskar lugnet på Bergendal. Omgivningarna är vackra och strandkanten nära. Här ryms både ro och inspiration. Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. 

puff relax

Gym & relax

Under våren 2021 har vi totalrenoverat vår relaxavdelning och bland annat installerat en helt ny torrbastu. Fast ni kan naturligtvis lika gärna välja att krypa ner i den japanska utomhuspoolen, ta ett träningspass i gymmet eller helt enkelt bara relaxa tillsammans i sällskapsrummet en stund.
FZ2A6655

Menyer

På Bergendal finner du klassisk matlagning, ofta i ny tappning. Vackra omgivningar och arbete utifrån säsongen råvaror bidrar till kreativitet och skaparlust i köket. Här kan du se lunch- och middagsmenyer för de närmast kommande veckorna.