shutterstock_553070593 - kopia (2)
WSS-233
Sommarbröllop 1440x630
Vinterbröllop 1440x630
Bröllopsringar
Bergendal
Bergendal

Vigsel på Bergendal

Bergendal har fantastiska omgivningar och vi delar gärna med oss av våra vackra miljöer till er vigsel. Kyrklig? Borgerlig? Här finns alla möjligheter. Bokar vigsel gör ni dock själva.

Vi erbjuder olika vigselpaket för de om vill viga sig på Bergendal. På Falkberget finns möjlighet till vigsel i tält på gräsmattan till vänster om terrassen samt på terrassens trädäck. Vi erbjuder också lokalen Falkberget på berget för de som önskar en inomhusvigsel hos oss.

Intill herrgården finns möjlighet till vigsel i tält i parken framför herrgården ner mot vattnet. För de mindre sällskapen finns även möjligheten att vig sig vid vår brygga. Vi erbjuder också lokalen Herrgårdens vindsvåning i herrgården för de som önskar en inomhusvigsel hos oss.

Ni kan också välja att viga er i någon av de vackra kyrkor vi har i vårt närområde.

Några exempel på närliggande kyrkor är den kvadratiska Edsbergskyrkan i rött trä, intima Sätraängs kyrka som invigdes 1984, den lite mer strama S:t Eriks kyrka från 1930-talet, Pingstkyrkan och Turebergskyrkan med sin inredning i återvunna material som invigdes så sent som 2010. Nära ligger också traditionella Danderyds kyrka, med anor från 1400-talet, och den ännu äldre Sollentuna kyrka, vars äldsta delar är från 1100-talet.

Fest & Bröllop

08-444 51 51

S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

K01A4933

Komponera festmeny

Mat och dryck hör oftast till festens mer betydelsefulla inslag. Här har vi satt samman ett antal fina rätter som vi tycker kan passa särskilt bra vid bröllop och andra festligheter. Du kan själv enkelt kombinera din egen festmeny genom att välja bland alternativen.

shutterstock_318486728 - kopia

Bra att veta inför din fest

Här har vi samlat lite information om sådant som kan vara bra att veta för dig som vill boka festligheter hos oss. Söker du någon information som du inte hittar här, är du så klart välkommen att höra av dig.

shutterstock_553070593 - kopia

Bröllop på Bergendal

Låt kärleken ta plats och bjud in till härlig bröllopsfest. Med egen park, brygga och stor erfarenhet kan vi göra verklighet av sköna bröllopsdrömmar. Välj vigsel utomhus, inomhus eller i närliggande kyrka. Storslaget eller i avskildhet. Som en saga eller vacker verklighet.

shutterstock_514818961 - kopia

Vinterbröllop

Gnistrande dagar och djupt mörker. Vintern kan bjuda på vackra kontraster. Och det är en härlig årstid att ställa till med vintrig bröllopsfest. Till er som vill bjuda in till värme, ljus och glädje när året är som allra mörkast har vi ett erbjudande!

K01A5094

Mat & Dryck

Energin utifrån är det som ska ge ny energi inifrån. Som klimatpositiv anläggning med fokus på människa och miljö är det minst lika viktigt för oss att du känner dig trygg med vad du får på tallriken som att du trivs i miljöerna du vistas i.