NT0A4607
Bergendal
Bergendal

Komponera festmeny

Mat och dryck hör oftast till festens mer betydelsefulla inslag. Det gör det särskilt viktigt att på rätt sätt kunna bygga den balans mellan harmoni och kontraster som lyfter dina eller era festligheter. Oavsett om det handlar om storslagen rosenröd romantik, guldkantad lyx eller sparsmakad närhet.

På Bergendal finner du klassisk matlagning, ofta i ny och spännande tappning, som rymmer stor kreativitet och skaparglädje.

Här har vi satt samman ett antal fina rätter som vi tycker kan passa särskilt bra vid bröllop och andra festligheter. Du kombinerar din egen festmeny genom att välja bland alternativen för förrätt, huvudrätt och dessert. Du är också välkommen att komma med egna förlag och önskemål.

Fest & Bröllop

08-444 51 51

WSS-233

Fest & bröllop på Bergendal

Här har du alla möjligheter att bjuda till fantastisk fest! Vi har såväl bar med terrass och utsikt som flera festmatsalar att välja mellan, från Falkbergets mer moderna stil med storslagen panoramavy över sjön till Libius genuina herrgårdsmiljö från tidigt 1900-tal.

K01A5094

Mat & Dryck

Energin utifrån är det som ska ge ny energi inifrån. Som klimatpositiv anläggning med fokus på människa och miljö är det minst lika viktigt för oss att du känner dig trygg med vad du får på tallriken som att du trivs i miljöerna du vistas i.

980x550

Matsalar

På Bergendal har du flera matsalar och festlokaler i skiftande miljöer att välja mellan, från de mer moderna matsalarna på Falkberget, med panoramautsikt över sjön eller vår genuina  herrgårdsmatsal. Dessutom finns såväl de mindre matsalarna där ni har möjlighet till ”chambre separé”.

shutterstock_318486728 - kopia

Bra att veta inför din fest

Här har vi samlat lite information om sådant som kan vara bra att veta för dig som vill boka festligheter hos oss. Söker du någon information som du inte hittar här, är du så klart välkommen att höra av dig.

Vy-fran-tradgard

Trygg på Bergendal

På samma sätt som vi arbetar för att tillgodose våra gästers önskemål och att hålla hög service- och komfortnivå, strävar vi på Bergendal ständig efter att erbjuda trygghet i form av skydd mot stöld, våld, hot, brand och andra olyckor. 

shutterstock_514818961 - kopia

Vinterbröllop

Gnistrande dagar och djupt mörker. Vintern kan bjuda på vackra kontraster. Och det är en härlig årstid att ställa till med vintrig bröllopsfest. Till er som vill bjuda in till värme, ljus och glädje när året är som allra mörkast har vi ett erbjudande!