Bröllop

Låt kärleken ta plats och bjud in till härlig bröllopsfest. Med egen park, brygga och stor erfarenhet kan vi göra verklighet av sköna bröllopsdrömmar. Välj vigsel inomhus, ute i parken med bryggan och vattnet som kuliss eller i närliggande kyrka. Storslaget eller i avskildhet. Som en saga eller vacker verklighet.

Många väljer Bergendal för sina bröllopsfester. Ett bröllopspaket hos oss bygger på väl genomtänkta upplägg, baserade på lager av erfarenheter, och innehåller alla grundförutsättningar för ett lyckat bröllopsarrangemang.

Naturligtvis kan vi också hjälpa till med fotograf, blomsteruppsättningar, bröllopstårta och annat som kan bidra till att allt blir som ni drömmer om. För att läsa mer om våra olika paket klickar du på länken nedan.

Fest & Bröllop

08-444 51 51

Bergendal_highres07

Vigsel

Bergendal har fantastiska omgivningar och vi delar gärna med oss av våra vackra miljöer till er vigsel. Kyrklig? Borgerlig? Här finns alla möjligheter. Välj vigsel inomhus, ute i parken med bryggan och vattnet som kuliss eller i närliggande kyrka.

shutterstock_514818961 - kopia

Vinterbröllop

Gnistrande dagar och djupt mörker. Vintern kan bjuda på vackra kontraster. Och det är en härlig årstid att ställa till med vintrig bröllopsfest. Till er som vill bjuda in till värme, ljus och glädje när året är som allra mörkast har vi ett erbjudande!

S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

Bröllop s
WSS-417
Bergendal_highres10
Bergendal_highres01
Bergendal
Bergendal

Låt kärleken ta plats och bjud in till härlig bröllopsfest.

shutterstock_318486728 - kopia

Bra att veta inför din fest

Här har vi samlat lite information om sådant som kan vara bra att veta för dig som vill boka festligheter hos oss. Söker du någon information som du inte hittar här, är du så klart välkommen att höra av dig.

K01A4933

Komponera festmeny

Mat och dryck hör oftast till festens mer betydelsefulla inslag. Här har vi satt samman ett antal fina rätter som vi tycker kan passa särskilt bra vid bröllop och andra festligheter. Du kan själv enkelt kombinera din egen festmeny genom att välja bland alternativen.

_MG_0376

Baren

Bergendals bar hittar du högst upp på Falkberget, en härlig plats att samlas på inför och/eller efter en middag. Här ryms alla möjligheter att svänga loss på ett dansgolv eller glida ut för ett parti boule. Eller slå dig ner för en fika eller en drink och bara blicka ut över sjön en stund.