Wide3
Bergendal
Bergendal

MARS-PÄRLA

Ett annorlunda middagskoncept...

Tycker ni att en tre-rätters sittande middag är lite tråkig och långrandig? Vi erbjuder er att utan extra kostnad istället få avnjuta vårt koncept "middag på delade fat". Ni betalar för ordinarie middag men får denna uppgradering till ett värde av 295 kr ex. moms per person. 

Det här är en mer intim och gemensam lösning än en vanlig tallriksserverad middag, som gör det lättare att umgås och komma närmare varandra. Den tillåter också att ni till mycket stor del kan styra över tiden själva. Luta er tillbaka och välj att mysa tillsammans i timmar – eller att spara tid jämfört med en sittande tre- eller femrätters middag med vanlig bordsservering.

Våra delade middagar består av fem stycken serveringar: Fyra i form av härliga grytor och buffé-fat, som placeras direkt på borden. Och en i form av en gående buffé, som låter er sträcka på benen lite.

Naturligtvis är all mat som vanligt tillagad från grunden av våra kockar i vårt eget kök. De utgår alltid helst från ekologiska och närodlade råvaror i säsong.

Kontakta oss för offert nedan! 

Erbjudandet gäller för nybokningar i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Erbjudandet gäller enbart för konferenser med övernattning som genomförs under perioden 1 mars - 31 mars 2020.

_MG_4671
K01A5094

Mat & Dryck

Energin utifrån är det som ska ge ny energi inifrån. Som klimatpositiv anläggning med fokus på människa och miljö är det minst lika viktigt för oss att du känner dig trygg med vad du får på tallriken som att du trivs i miljöerna du vistas i.

S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

shutterstock_1047574045 (1)

Hållbart hotell

Ett konferenshotell riskerar att vara rätt resurskrävande och därför lägger vi stor kraft vid att arbeta så hållbart och klimatsmart som möjligt. Som Svanenmärkt konferenshotell sedan 1990-talet och med nutidens klimatpositiva certifieringar brukar vi säga att vi har ”svart bälte” i miljöengagemang på Bergendal.

_MG_4745

Konferens med övernattning

Konferera på dagen, umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren. Vila sedan ut. Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. Du sover i skön bred säng och vaknar upp med utsikt mot vattnet eller herrgårdsparken.

puff

Dagkonferens

Med bara 20 minuter till Stockholms city och 20 minuter till Arlanda är Bergendal en perfekt plats att mötas på över dagen. Styrelsemöten, utvecklingssamtal eller kreativa fåtöljmöten spelar ingen roll. Här kan ni konferera effektivt och sedan åka hem.

_MG_4624

Konferenslokaler

Vad passar bäst? Ett torp? Stallet? Några fåtöljer? Eller kanske en amfiteater? Med 25 variationsrika möteslokaler, den största rymmer upp till 160 personer, bjuder vi förutsättningar för de flesta konferenser. Stora som små.