_MG_0391
K01A3082 (2)
NT0A4408 (1)
NT0A3927
K01A9822 (1)
K01A9814 (1)
987A0234 - edit
Bergendal
Bergendal

Bergendal är Sveriges första CovidCleanTM-certifierade hotell

Att säkerhet och hälsa för våra gäster och medarbetare har högsta prioritet, är en självklarhet för oss på Bergendal. Efter att det nya coronaviruset skapat en situation som vi alla behöver förhålla oss till, har vi arbetat hårt för att hitta kloka och säkra lösningar för att människor ska känna sig trygga med att vara här hos oss. Vi kan nu stolta berätta att alla de åtgärder vi genomfört resulterat i att Bergendal den 1 juli 2020 blev Sveriges första CovidClean-certifierade hotellanläggning.

CovidClean är en helt ny internationell standard för att kvalitetskontrollera och säkerställa rutiner, utrustning och åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19. Den nya standarden behandlar allt från städning, hygien och fysisk distansering till utbildning, medvetenhet och resurser på plats. Att våra smittskyddsåtgärder blivit granskade och kvalitetssäkrade av tredje part innebär ökad trygghet för alla som är på Bergendal.

Safehotels certifierar hotell över hela världen och Bergendal är sedan länge säkerhetsklassificerat enligt deras högsta nivå (Premium), vilket innebär hög internationell säkerhetsnivå vad gäller skydd mot till exempel stöld, våld, hot, brand och andra olyckor. Den nya certifieringsstandarden CovidClean adderar och säkerställer den trygghet som den aktuella situationen med Covid-19 kräver. Certifiering kan ske på tre säkerhetsnivåer, Bergendal är även här certifierat enligt Safehotels högsta nivå med granskande auditör på plats.