SINGLE ROOMS

Vi har totalt 80 single rooms. Alla våra single rooms är ljusa och moderna, med utsikt över parken eller sjön. De flesta rum har 120 centimeter breda sängar. Utöver en skön säng har rummen naturligtvis också skrivbord, fåtölj, TV och annat som behövs för att göra vistelsen så bekväm som möjligt. Alla hotellrum är rökfria och har trådlös Internetuppkoppling. I din vistelse ingår alltid fri parkering samt tillgång till relax och gym.

Vi har single rooms för dig som reser med husdjur, behöver ett allergirum eller tillgänglighetsanpassning.

Läs mer om våra hundrum här.

TWIN ROOMS

Vi har totalt 42 twin rooms, majoriteten av dessa har delade sängar som står ihop. Vi kan erbjuda enstaka rum med dubbelsäng. De flesta av våra twin rooms hittar du i våra hus vid namn stora- och lilla annexet.

Stora annexet har förutom 23 rum även ett stort sällskapsrum med fullutrustat kök. I stora- och lilla annexet har vi flera rum som vi kan göra till trebäddsrum samt erbjuda resesängar för barn. Stora annexet erbjuder även en stor hall med plats för barnvagnsparkering. Lilla annexet har sex rum med access direkt utifrån, vilket även gör dessa rum lämpliga för hundägare som önskar att lätt kunna ta sig direkt ut. Båda husen har nära till stora parkeringen. 

I huvudbyggnaden och i herrgårdens två flygelbyggnader har vi även enstaka twin rooms.

Sammantaget för alla dessa rum; skrivbord, fåtölj, TV och annat som behövs för att göra vistelsen så bekväm som möjligt. Alla hotellrum är rökfria, har trådlös Internetuppkoppling och utsikt över parken eller sjön. I vistelsen ingår alltid fri tillgång till parkering samt vår relaxavdelning och gym.

Vi har twin rooms för dig som reser med husdjur, behöver ett allergirum eller tillgänglighetsanpassning.

junior suites

Vi har totalt 4 junior suites.

Rum 611 ligger i huvudbyggnaden och erbjuder en magnifik utsikt över Edsviken. Rummet är uppdelat med hall, litet vardagsrum, sovrum, sminkrum samt badrum. Badrummet erbjuder dusch. Förutom en queen size säng har rummet även en bäddsoffa vilket gör rummet möjligt att bo i för antingen tre vuxna eller två vuxna och 2 barn.

Rum 410 ligger i huvudbyggnaden och erbjuder även det en vacker utsikt över Edsviken. Rummet är uppdelat med hall, litet vardagsrum, sovrum samt badrum. Badrummet erbjuder dusch. Förutom två enkelsängar har rummet även en bäddsoffa vilket gör rummet möjligt att bo i för antingen tre vuxna eller två vuxna och 2 barn.

Rum 1003 ligger högst upp i herrgårdens ena flygelbyggnad. Denna svit lämpar sig extra bra som bröllopssvit och består av endast ett stort rum samt badrum. Denna svit är smakfullt inredd i herrgårdsstil, har queen size säng samt har badrum med badkar.

Rum 2003 ligger högst upp i herrgårdens ena flygelbyggnad. Denna svit lämpar sig extra bra som bröllopssvit och består av endast ett stort rum samt badrum. Denna svit är smakfullt inredd i herrgårdsstil har queen size säng samt har badrum med badkar.

Sammantaget för alla våra sviter; skrivbord, fåtölj, TV, vattenkokare och annat som behövs för att göra vistelsen så bekväm som möjligt. Alla hotellrum är rökfria, har trådlös Internetuppkoppling och utsikt över parken eller sjön. Tillgång till fri parkering samt relaxavdelning ingår alltid.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.