Vandringspaket – en aktiv semester

Med vårt vandringspaket kan du anlända tidigt morgonen till hotellet och lämna ert bagage i vårt bagagerum innan det är dags att ge sig av på vandringen. Välj själva hur länge ni önskar vara borta. Vi packar en härlig matsäck åt er och ser till att ni inte behöver gå hungriga. När ni kommer tillbaka väntar relaxavdelningen med en gemensam torrbastu och japansk sittpool. Incheckning på ert rum sker tidigast kl. 15:00. Avsluta er aktiva dag med en god tre-rätters middag och en god natts sömn i våra mysiga rum. Starta dagen efter med en rejäl frukost innan ni checkar ut.

Paketet inkluderar:

  • Bergendals matsäck
  • Access till relaxavdelning & gym
  • 3-rätters middag (À la carte)
  • Hotellövernattning & frukost

Roslagsleden

Längs Roslagsleden väntar 19 mils vandring genom orörda skogar, i levande landsbygd, genom historiska platser och längs fantastiska sjöar och kustlandskap. Roslagsleden är uppdelad i 11 etapper där du får chansen att uppleva hela Roslagen och dess natur. Bergendal ligger ca 1,3 km ifrån Rösjöbadet där Roslagsledens första etapp leder förbi.

Ta med hunden på vandringen

På Bergendal är din hund lika välkommen som du. Vi erbjuder flera hotellrum för dig som reser med hund, så du kan gärna ta med dig hunden på vandringen.

Varmt välkomna! 

Fler paketerbjudanden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.