EN Avslappnad Sommarstund

Ett sommarlugn infinner sig på Bergendal. Slappna av, andas ut och hämta ny energi hos oss i sommar. Med badbryggan bara några meter bort och en hel park för sommarspel och lekar finns alla möjligheter för en riktigt härlig sommarsemester..

Trots närheten till Stockholm och Arlanda härskar lugnet på Bergendal. Omgivningarna är vackra och strandkanten nära. Här ryms både ro och inspiration.

Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. Du sover i skön bred säng och vaknar upp med utsikt över vattnet eller herrgårdsparken. Vi erbjuder även rum för dig som besöker oss med husdjur.

Om ni tröttnar på att sola och bada finns det mycket annat ni kan göra hos oss. Under sommaren kommer det finnas möjlighet att beställa picknick och äta i parken under bar himmel. Vi har flera olika sommarspel att låna som exempelvis kubb, boule och brännboll.

Bara ett stenkast bort finns det vandringsleder, höghöjdbana, padel, diskgolf, beachvolleyboll och mycket annat.

Läs mer om vad du kan göra på egen hand här.

Paketet inkluderar

  • Access till relaxavdelning & gym
  • Sommarspel (boule, kubb m.m.)
  • 3-rätters middag (À la carte)
  • Hotellövernattning & frukost

Varmt välkomna!

Fler paketerbjudanden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.