_MG_0467
Bergendal
Bergendal
Morgondimman lättar.
Träden brinner i höstens alla färger.
På bryggan tar någon vara på stunden.

BADA ÅRET RUNT I EDSVIKEN

För dig som gillar att bada och simma kan vi året runt erbjuda härliga bad från vår egen brygga vid Edsviken. Badstegen sitter på plats under hela sommarhalvåret – då har du som gäst alla möjligheter att bada så mycket du vill. Du väljer själv om och när du vill kliva i och känna på vattnet.

Naturligtvis kan du, om du vill, låna såväl handduk som badrock och tofflor. Det kostar inget extra när du bor hos oss. Det finns också badkläder att köpa i receptionen.

Tänk på att ingen personal från Bergendal övervakar brygga och badplats, utan alla bad sker på egen risk.

GILLAR DU VINTERBAD? DÅ ORDNAR VI DET OCKSÅ!

Edsviken kan bjuda på riktigt fina kallbad. Under vinterhalvåret behöver du dock göra en bad-beställning innan du kommer, så att vi hinner förbereda med att sätta badstegen på plats och vid behov öppna upp en vak om isen lagt sig.

Om du vill så kan vi öka mysfaktorn ytterligare och göra extra fint med tända marschaller på bryggan och servering av varm dryck. Vi kan då också öka säkerheten med instruktör på plats (bad sker dock på egen risk). Här kan du gärna läsa mer om vad man ska tänka på för att bada säkert vid kallbad. Alla deltagare får självklart tillgång till såväl badkläder och handduk som badrock och tofflor.

När ni badat klart i Edsviken är ni varmt välkomna att fortsätta in till relaxavdelningen i huvudbyggnaden. Där kan ni till exempel slå er ner i den gemensamma torrbastun, krypa ner i vår härligt varma japanska utomhuspool (max 12 personer samtidigt) eller helt enkelt bara relaxa tillsammans en stund i sällskapsrummet.

Kontakta oss för prisförfrågan och tillgänglighet av vinterbadspaket. 
_MG_2623
Bryggan
NT0A4030