IMG_2933
Jung1
Jung2
S76A5283
NT0A3499 (2)
Bergendal
Bergendal

i samarbete med Mcog

Vi talar mycket om hållbarhet, och oftast går tankarna till vår yttre miljö. Men minst lika viktigt är att aktivt arbeta för att även få hållbara människor.

I dag upplever många att tiden är en bristvara när det gäller att få ihop både arbetsliv och privatliv. Trenden är tydlig – allt fler mår allt sämre i vårt samhälle och det kan konstateras att nästan 40.000 invånare i Sverige är sjukskrivna pga. stress – varje dag. Oroväckande är också att den grupp som ökar bland sjukskrivna har fått diagnosen psykosociala sjukdomar, och huvuddelen av dem är orsakade av stress.

dämpa din oro - ta kontroll över din stress

Hjärnforskningen har givit oss nya verktyg att dämpa oro och stress. Vi på Bergendal värnar om våra medarbetare och hållbar utveckling för oss människor. Det känns därför extra roligt att kunna erbjuda en workshop i detta heta ämne. Erbjudandet sker i samarbete mellan Bergendal och Mcog.   

I den interaktiva workshopen får du lära dig senaste nytt om hur vi reagerar under stress och vad vi alla kan göra för att dämpa vår inre oro och stress. Workshopen är uppdelad i en första del där du på ett underhållande sätt får veta hur din hjärna fungerar och en andra del där du får övningar och praktisk träning.

Detta är en workshop under två timmar som kan utföras på svenska eller engelska.
Tid: Två timmar med paus i mitten
Pris: 15.000 SEK ex moms

Föreläsare: Anders Hedin, Ph.D. Docent och Biträdande Professor i medicinsk vetenskap. Internationell konsult. Författare.

Workshopen i föreläsningsformat, 1 timme

 

För större grupper kan vi även erbjuda workshopen i föreläsningsformat. Fylld av inspiration och medvetenhet. Föreläsningen tar en timme och priset är samma som ovan. En timme fylld av inspiration och medvetenhet. Hur hjärnan stjälper oss om vi inte vet hur den reagerar och vad vi kan göra åt det. Ett nytt sätt att förebygga stress.

Workshopen och föreläsningen kan genomföras helt eller delvis digitalt. Meddela oss om denna önskan finns vid bokningstillfället. 

Anders Hedin bild
stress-2902537_web-768x
_MG_0605
Bergendal
Bergendal