motionsslinga
Bergendal
Bergendal

Andra aktiviteter än arbete

Låt hjärnan vila en stund från arbete. Det är ofta i en kombination av aktivitet, arbete och avkoppling som något nytt kan uppstå. Något man inte uppnår hemma eller på arbetsplatsen. Bergendal erbjuder stora möjligheter att kombinera arbete med annat.

Utomhus eller inomhus? Vill du locka till skratt, väcka tävlingsinstinkter eller bjuda på välbehövlig avkoppling? Här hittar du aktiviteter och underhållning för små och stora grupper. Vi skräddarsyr lika gärna stora avancerade arrangemang som hjälper till med enklare kostnadsfria aktiviteter att göra på egen hand. Naturligtvis kan vi även hjälpa till att anordna olika intressanta föreläsningar.

Hotellrumsbokningen

08-444 51 50

Händer2

Inomhus

Vi har ett stor urval av inomhusaktiviteter som passar både stora och mindre grupper.

team-386673

Utomhus

Våra utomhusaktiviteter är både roliga och spännande. Ett bra sätt att öka kreativiteten.

S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

_MG_4624

Konferera på Bergendal

Styrelsemöte? Kongress? Utvecklingssamtal? Eller kanske kreativt fåtöljmöte? Med 25 variationsrika möteslokaler bjuder vi förutsättningar för de flesta konferenser. Allt miljömärkt, med högsta säkerhetsklass och utvalt av Svenska möten.

Bergendal_highres12

Kickoff-paket

Vill du kunna koncentrera din kraft på visioner och annat som ska förmedlas – istället för själva arrangemanget? Då kan du göra det enklare för dig genom att välja något av våra färdiga kickoff-paket.