HÄR KAN DU BÅDE TRÄNA OCH SLAPPNA AV

I vår relaxavdelning finner nu, utöver skilda omklädningsrum för herrar och damer, även en helt ny och gemensam torrbastu tillsammans med det gemensamma sällskapsrummet för relax samt gymmet och en japansk sittpool.

DUSCH OCH RELAX

Våra nyrenoverade duschrum har fått mörk sten på väggar och golv. Alla produkter i relaxen är väl utvalda dofter från Rituals.

I omklädningsrummen hittar du skåp med lås om du vill låsa in väskan medan du tränar samt handdukar. Har du glömt badkläder och vill köpa så finns det baddräkter och badbyxor i receptionen. Morgonrock och tofflor finns på ditt hotellrum, men skulle du sakna något så kontakta gärna receptionen.

Den gemensamma relaxdelen rymmer flera soffgrupper och andra sköna ytor att ”hänga på”. Det finns dessutom ett sminkrum med både speglar och barstolar, vilket kanske oftast brukar användas av brudar och tärnor inför bröllop, men även av dem som vill umgås medan de gör sig i ordning inför konferensmiddagen. I relaxdelen finns självklart även en telefon, så att du som vill ska kunna beställa dit mat och dryck från baren.

TRÄNA I GYMMET

Vårt gym är fullt utrustat för att du ska kunna genomföra såväl konditionsträning som styrketräning. Här finns diverse konditionsutrustning så som löpband, motionscykel, trappmaskin och roddmaskin. Du hittar även olika maskiner för styrketräning, fria vikter, skivstänger och medicinbollar m.m. Det finns naturligtvis också mattor för stretch och annan rörlighetsträning. Föredrar du att träna utanför gymmet så finns det lättframkomliga elljusspår, vandringsleder och mindre skogsstigar för promenader eller löpning i närheten. Karta över dessa finns att hämta i receptionen.

Gymmet är öppet mellan klockan 06:00 och 23:00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.