LAGA MAT ELLER LÄR DIG MER TILLSAMMANS MED OSS

God och bra mat är något som vi brinner för. Vi vill gärna dela med oss av den passionen och skaparglädjen till våra gäster. Det tycker vi görs på bästa sätt genom roliga och smakrika matlagningsaktiviteter.

Vi ställer i ordning en passande lokal, lite beroende av hur många ni är. Därefter inleder vi aktiviteten med att låta kock och serveringspersonal presentera sig själva och upplägget för den bokade kvällen. Det finns nämligen flera vägar att välja mellan – och vi kan på olika sätt kan kombinera dem med våra middagsmenyer. Den som vill tillbringa kortare tid bland kastrullerna nöjer sig till exempel kanske med en spännande femkamp. Medan någon som vill utveckla laganda och tillföra fler kunskaper kanske väljer någon av våra andra matlagningsaktiviteter. Oavsett så utlovas god stämning och en minnesvärd kväll.

Alla våra matlagningsaktiviteter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress nedan och ta del av nyheter och erbjudanden från Bergendal. Du samtycker till att din mejladress sparas och lagras i våra system. Du kan när som helst avregistrera dig.