Sök  Sitemap  Anpassa textstorlek  :In English  
Till startsidan
MÖTE BOENDE FEST & BRÖLLOP MOTION & AKTIVITETER MAT & DRYCK MILJÖ & SÄKERHET OM OSS
Veckans Meny   |   Menyer   |   Dryck   |   Matsalar   |   Vickningar   |   Brunch   |   Julbord

 MENY VECKA 32

Måndag 3 augusti

Lunch

Majskycklingbröst med rostade primörer och dragonsky

V: Pasta Pesto

Corn fed chicken breast with roasted vegetables and tarragon sauce

V: Pasta Pesto

Dinner

Kalventrecôte, morot, lök och sötsyrlig dillsås

V: Variation av morötter, lök och sötsur dillsås

Ribeye of veal, carrot, onion and sweet and sour dill sauce

V: Variation of carrots with onion and sweet and sour dill sauce


Tisdag 4 augusti

Lunch

Inkokt lax med dillmajonäs, färskpotatis och pressgurka

V: Spetskål med bönor

Salmon with dill sauce and pickled cucumber

V: Cale and beans

Dinner

Oxfilé med variation på broccoli, dragonemulsion lökringar och timjansky

Tenderloin of beef with broccoli, tarragon emulsion and onion rings

V: Broccoli with tarragon emulsion, onion rings and puy lentils


Onsdag 5 augusti

Lunch

Flankstek med rostad vitlöksemulsion och mandelpotatis

V: Grönsaksragu

Flanksteak with roasted garlic sauce and potatoes

V: Vegetable stew

Dinner

Halstrad rödingfilé med grön ärtpuré, musselskum och gemsallad

V: Grön ärtpuré med rostad haloumi, ugnsbakade tomater och gemsallad

Arctic char with green pea purée, mussel sauce and gem salad

V: Green pea purée with roasted halloumi, baked tomatoes and gem salad


Torsdag 6 augusti

Lunch

Rimmad sejrygg med rödbeta, brynt smör och kapris

V: Rödbeta, lök och kikärtor

Coley with red beets, browned butter and capers

V: Red beet onions and chickpeas

Dinner

Lammytterfilé med persiljerotspuré och inkokt rosmarinsky

V: Persiljerotspuré med sparris och kronärtskocka

Lamb fillet with root vegetable purée and rosemary sauce

V: Root vegetable purée, asparagus and artichokes


Fredag 7 augusti

Lunch

Wallenbergare med skirat smör, potatispuré, rårörda lingon och ärtor

V: Pasta med vitlök och ärtor

Wallenbergare with clarified butter, potatoes purée, lingonberries and peas

V: Pasta with garlic and peas

Dinner

Ankbröst, med Pak Choi, salladslök, sojaemulsion och ingefärssky

V: Tofu med Pak Choi, salladslök, sojaemulsion och ingefärssky

Breast of duck with Pak Choi, spring onion, soy emulsion and ginger sauce

V: Tofu with Pak Choi, spring onion, soy emulsion and ginger sauce


Lördag 8 augusti

Lunch

Biff i röd curry med basmatiris

V: Stekt ris med grönsaker

Beef with red curry and basmati rice

V: Fried rice with vegetables

Dinner

Oxfilé med gaspachosås, grön sparris och pommes Anna

V: Rostad morot med grön sparris pommes Anna och gaspachosås

Tenderloin of beef with gaspacho sauce, asparagus and pommes Anna

V: Roasted carrots with asparagus pommes Anna and gazpacho sauce


Söndag 9 augusti

Lunch

Varmrökt lax med syrad fänkål och räkor

V: Pasta med tomat och fetaost

Smoked salmon with pickled fennels and shrimps

V: Pasta with tomatoes and feta cheese

Dinner

Majskycklingbröst med kantareller och spetskål

V: Risotto med kantareller, bönor och rucola

Corn fed chicken breast with chanterelle and baked cale

V: Risotto with chanterelle, beans and arugula



V= Vegetariskt/ Vegetarian food

*Lunchen serveras som buffé där ett stort urval av sallad och grönsaker ingår./ The Lunch is served as a buffet where a wide selection of salad and vegetables are included.



« Tillbaka


"Ett fantastiskt ställe att vara på!!" 
Kyrkans akademikerförbund, Maj 2013
•  Brunchförfrågan »
•  Kontakta oss »
•  Hitta till oss »
•  Sitemap »
•  Tyck till om vår hemsida »






Svenska möten - www.svenskamoten.se Safe Hotels - www.safehotels.com Visita - Svensk Besöksnäring - www.visita.se +klimatpositiv - www.klimatpositiv.net Miljömärkningen Svanen - www.svanen.nu
MÖTEN/KONFERENSER
Telefon: 08-444 51 51
reservation@bergendal.se
Kontakta oss »

 
RECEPTION/HOTEL
Telefon: 08-444 51 50
info@bergendal.se
Kontakta oss »

 
RESTAURANG
Telefon: 08-444 51 50
restaurang@bergendal.se
Kontakta oss »

 
OM BERGENDAL
Telefon: 08-444 51 50
Kontakta oss »
Sitemap »

Bookmark and Share Följ oss på Facebook