NYHETER

Här nedan kan du läsa om nyheter på Bergendal samt kommande event och mässor.

Vi välkomnar en ny pärla till Bergendal!

Några av er kanske redan har haft kontakt eller träffat Linda Öijvall som börjat arbeta hos oss. Linda har varit en del av vårt team sen i april och jobbar till största delen med att mötesplanering av era konferenser och event!

Linda är 38 år och bor med man och 2 barn (7 och 3 år) i Edsberg, Sollentuna. Umgås med vänner och familj när hon inte jobbar. Får hon mot all förmodan tid helt för sig själv passar hon på att lyssna på en spännande P3 dokumentär. Tycker om att resa både inom Sverige och längre bort, gärna till något varmare ställe!

Har innan Bergendal jobbat 9 år på bokningen på First Hotel Reisen och innan det i receptionen på Hotell Terminus. Har även jobbat en del inom restaurang och även på en charterbyrå.  Gick Hotell- och restaurang på gymnasiet och har pluggat resesäljare och Hotell efter det.

Varmt välkommen Linda!
IMG_1311

Vi önskar inte bara en, utan två grattis och lycka till!

I år har vi verkligen haft en babyboom på Bergendal. Kimberly och Sara påbörjar sina mammaledigheter nu i juni och kommer tillbaka till oss nästa år i augusti. Vi önskar dem all lycka till och ser fram emot att få träffa de två pojkarna!

IMG_1263
_MG_0605
Bergendal
Bergendal