_MG_0605
Bergendal
Bergendal

vi söker en receptionist

Vi söker nu en receptionist som kommer att vara med och vidareutveckla Bergendals gästbemötande samt vara en drivande kraft i vår grupp. Receptionisten ska ständigt verka för att säkerställa ett gott bemötande och härmed en hög servicegrad när hon/han ofta står för gästens allra första intryck, m.a.o. sanningens ögonblick. Det är vad receptionisten gör i just detta ögonblick som gästen upplever och därigenom grundar sin bedömning på. Därför söker vi dig som ”på riktigt” brinner för service.  

Tidigare dokumenterad erfarenhet av receptions- och/eller bokningsarbete är ett krav. (Erfarenhet i bokningssystemet HotSoft är meriterande.) Vi tror att du är van att arbeta såväl i grupp som självständigt under högt tempo, med också under betydligt lugnare förhållanden. Vi tror även att du är noggrann, strukturerad, tydlig och kommunikativ.

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och helger. Du kommer att ingå i en professionell grupp som brinner för att ge marknadens bästa service. Anställningen påbörjas så snart som möjligt.

Läs mer och sök i PDF:en nedan! 

K01A0485 (1)
Repan
Tid & rum 2

I tid och rum

Ett möte på Bergendal är ett möte i tid och rum. Här vid Edsviken har vikingar levt och färdats. Här har torpare brutit mark. Och här valde godsägare Liljenroth i början av 1900-talet att bygga sig den herrgård som sedan 1940-talet stått värd för många utbildningar och möten.

Vy-fran-tradgard

Trygg på Bergendal

På samma sätt som vi arbetar för att tillgodose våra gästers önskemål och att hålla hög service- och komfortnivå, strävar vi på Bergendal ständig efter att erbjuda trygghet i form av skydd mot stöld, våld, hot, brand och andra olyckor. 

Översiktsbild

Hitta rätt här

Det här är en mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge vår vita herrgårdsmiljö sällskap av modern arkitektur. Här är en översiktskarta som hjälper dig att hitta rätt när du är hos oss på Bergendal.

_MG_0637
Bergendal
Bergendal
Dubbelrum

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 86 enkelrum och 31 dubbelrum, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

_MG_4624

Konferera på Bergendal

Styrelsemöte? Kongress? Utvecklingssamtal? Eller kanske kreativt fåtöljmöte? Med 25 variationsrika möteslokaler bjuder vi förutsättningar för de flesta konferenser. Allt miljömärkt, med högsta säkerhetsklass och utvalt av Svenska möten.

Håkan

Mat & Dryck

Energin utifrån är det som ska ge ny energi inifrån. Som klimatpositiv anläggning med fokus på människa och miljö är det minst lika viktigt för oss att du känner dig trygg med vad du får på tallriken som att du trivs i miljöerna du vistas i.