_MG_0605
Bergendal
Bergendal

Vi söker en hovmästare

Vi söker nu en hovmästare som kommer att vara med och vidareutveckla Bergendals matsalarbete samt vara en drivande kraft i vårt team. Förutom de sedvanliga matsalssysslorna sätter du vinrekommendationer samt ansvarar för inköp och planering. Du ser till att arbetet i matsalen flyter på som det ska och har det övergripande ansvaret när F&B-managern inte är på plats.

Vi tror att du är en person som älskar att ge hög service till alla våra gäster, gärna arbetar i högt tempo. Självklart bidrar du även till att bra arbetsklimat i matsalen under ditt arbetspass och agerar som en god förebild och arbetsledare. Som hovmästaren representerar du matsalen inför myndigheter, kunder/gäster och personal när så krävs. Hovmästaren arbetar för en god samordning och ett gott samarbetsklimat med övrig personal och avdelningar inom Bergendal.

Tidigare dokumenterade erfarenheter av rollen som hovmästare är ett stort plus. Även erfarenhet från bar är en fördel. Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och helger. Anläggningen är stängd under sommaren och stora helgerna under året. Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa service.

LÄS MER OCH SÖK I PDF:EN NEDAN!

K01A0313 - kopia
NT0A4550 - kopia
Tid & rum 2

I tid och rum

Ett möte på Bergendal är ett möte i tid och rum. Här vid Edsviken har vikingar levt och färdats. Här har torpare brutit mark. Och här valde godsägare Liljenroth i början av 1900-talet att bygga sig den herrgård som sedan 1940-talet stått värd för många utbildningar och möten.

Vy-fran-tradgard

Trygg på Bergendal

På samma sätt som vi arbetar för att tillgodose våra gästers önskemål och att hålla hög service- och komfortnivå, strävar vi på Bergendal ständig efter att erbjuda trygghet i form av skydd mot stöld, våld, hot, brand och andra olyckor. 

Översiktsbild

Hitta rätt här

Det här är en mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge vår vita herrgårdsmiljö sällskap av modern arkitektur. Här är en översiktskarta som hjälper dig att hitta rätt när du är hos oss på Bergendal.

_MG_0637
Bergendal
Bergendal
_MG_4671

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 85 enkelrum och 41 dubbelrum, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

_MG_4624

Konferera på Bergendal

Styrelsemöte? Kongress? Utvecklingssamtal? Eller kanske kreativt fåtöljmöte? Med 25 variationsrika möteslokaler bjuder vi förutsättningar för de flesta konferenser. Allt miljömärkt, med högsta säkerhetsklass och utvalt av Svenska möten.

K01A5094

Mat & Dryck

Energin utifrån är det som ska ge ny energi inifrån. Som klimatpositiv anläggning med fokus på människa och miljö är det minst lika viktigt för oss att du känner dig trygg med vad du får på tallriken som att du trivs i miljöerna du vistas i.

Vi söker till vår bokningsavdelning

Vi har babyboom på Bergendal och söker fler medarbetare till vår konferensbokning!

Du är en del av ett bokningsteam som arbetar med konferensbokning, mötesplanering, projektledning av större event samt relationsskapande sälj.

Vi tror att du har massor av energi, är självgående och systematisk och noggrann samt har ett utvecklat affärssinne. Du är prestigelös och har med dig både hjärnan och hjärtat då du arbetar.

Välkommen med din ansökan!

läs mer och sök i PDF:EN nedan

IMG_1263
NT0A3602