NT0A4607
Bergendal
Bergendal

Festmeny september - december

Förrätter

  • Halstrad pilgrimsmussla med krispig gurka, grönärtskräm, dill och citronemulsion friterad wonton
  • Löjrom (Sverige) med krispig potatis, rökt gräddfil syrad gurka, rödlök och isad rädisa.
  • Bakad fläsksida med kålcemé , lagrad vinäger, hyvlad tryffel och lökring.
  • Citron och timjanbakad spetskål med brynt smörskum, friterad potatis och körvelolja

Varmrätter

  • Pepparstekt oxfilé med potatisterrine, kräm på bakad rotselleri, syrad rödlök och rostad vitlökssky
  • Lammytterfilé med blomkål, senapsinlagd gulbeta, bakad tomat och rostad vitlökssky
  • Bakad piggvar med mandelpotatispure, musselsmörsås, sikrom, vaxbönor samt sockerärtor.
  • Halstrad fjällröding med rökta rödbetor variation på fänkål samt champagnesås. Svampkrokett med syrad lök, timjanemulsion, örtblandad nakenhavre

Desserter

  • Kardemummaglass med äppelterrin, saltkaramell och kolakaka
  • Bakad jordgubbsglass med vaniljinkokta jordgubbar, citronkaka och italiensk maräng.
  • Hallonsorbet med maränger , lakritscurd, atsinakrasse samt vaniljpanacotta
  • Bakad choklad serveras med inkokta körsbär, kanderade pistagenötter och körsbärsglass

Bokningen

08-444 51 51

Boka konferens