Festmeny april till augusti

Förrätter

  • Löjrom med krispig potatis, smetana, syrad gurka, rödlök och dill
  • Rökt Regnbåge med sojaemulsion, sesamkrisp, ingefära och inlagd fänkål
  • Tunt skivad Anka med rilette på anklår, portvinsinkokta fikon samt päron och brioche
  • Variation på sparris, citronemulsion, friterad surdeg och dragon

Varmrätter

  • Helstekt Oxfilé med bakad rotsellerikräm, brynt lök, hyvlad broccoli samt bordelaise
  • Bakad Piggvar med mandelpotatispuré, musselsmörsås smaksatt med sikrom samt sockerärter och vaxbönor
  • Lammytterfilé med kräm på palsternacka, inkokt rödlök samt tryffel- och timjansky
  • Helbakad Rotselleri med belugalinser, körvelemulsion och primörer

Desserter

  • Bakad Jordgubbsglass med jordgubbar, drömmar och maränger
  • Variation på Rabarber, kardemumma pannacotta, kolasnitt och blomster
  • Chokladterrin med hallonsorbet, manjarikräm och färska hallon
  • Champagnesorbet med färska bär, fläderkräm och citronflarn
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Fest & Bröllop

08-444 51 51