Festmeny april till augusti

Förrätter

  • Halstrad pilgrimsmussla med krispig gurka, ramslökolja, brynt smörskum och friterat won-ton
  • Löjrom (Sverige) med krispig potatis, rökt gräddfil syrad gurka, rödlök och isad rädisa
  • Bakad fläsksida med kålcrème, ramslöksskum, hyvlad tryffel och lökringar
  • Citron och timjansmaksatt vit sparris med kavringsflarn och dragonemulsion samt ängsgrönt

Varmrätter

  • Pepparstekt oxfilé med potatisterrine, gräddkokt spetskål, syrad rödlök och rostad vitlökssky
  • Majskycklingbröst genomsyrad med gremoulata, citron- & timjansky samt jordärtskockskräm och grön sparris
  • Bakad piggvar med mandelpotatispuré, musselsmörsås med sikrom och dillslungade samt sockerärtor.
  • Halstrad fjällröding med crème på rostade rödbetor variation på purjolök samt dillvelouté
  • Tryffelrisotto med ostronskivling och variation på ruccola

Desserter

  • Kardemummaglass tillsammans med variation på rabarber samt stekt sockerkaka
  • Bakad jordgubbsglass med färska jordgubbar, citronkaka och italiensk maräng
  • Hallonsorbet, maräng och färska hallon och lakritscurd samt vaniljpanacotta
  • Bakad choklad serveras med inkokta körsbär, kanderade pistagenötter och pistageglass  
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.
test4

Food & beverage manager, Håkan Holmgren

08-444 51 59

Fest & bröllopsbokning