Helbild-1440x630
Närbild-1440x630
K01A2908
NT0A4065
NT0A2368
NT0A2361
Bergendal
Bergendal

Bergendals brunch

Välkommen på brunch med storslagen utsikt över Edsviken! 
Molnfria dagar kan du se ända bort till Globen i södra Stockholm.
I brunchen ingår en härlig buffé, med allt från fräscha sallader till saftiga revbensspjäll. Det ska alltid finnas något för alla smaker!
Dessutom dukar vi fram ett dignande dessertbord.

Vår sista brunch för i år är fullbokad, återkom gärna nästa vår!

 

IMG_1081

Restaurangen

08-444 51 50

980x550

Matsalar

På Bergendal har du flera matsalar och festlokaler i skiftande miljöer att välja mellan, från de mer moderna matsalarna på Falkberget, med panoramautsikt över sjön eller vår genuina  herrgårdsmatsal. Dessutom finns såväl de mindre matsalarna där ni har möjlighet till ”chambre separé”.

_MG_0376

Baren

Bergendals bar hittar du högst upp på Falkberget, en härlig plats att samlas på inför och/eller efter en middag. Här ryms alla möjligheter att svänga loss på ett dansgolv eller glida ut för ett parti boule. Eller slå dig ner för en fika eller en drink och bara blicka ut över sjön en stund.

Anna-Branko-Anna-Branko-s-Wedding-0527

Drycker

Till god mat hör god dryck. På Bergendal erbjuder vi ett genomtänkt sortiment av drycker, hämtade från hela världen. För att hitta de viner och andra drycker som passar våra svenska smaker och maten vi serverar, har vi ett nära samarbete med olika sommelierer.

Bergendal_highres15
dinner

Menyer

På Bergendal finner du klassisk matlagning, ofta i ny tappning. Vackra omgivningar och arbete utifrån säsongen råvaror bidrar till kreativitet och skaparlust i köket. Här kan du se lunch- och middagsmenyer för de närmast kommande veckorna.

Dubbelrum

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 86 enkelrum och 31 dubbelrum, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

_MG_4624

Konferera på Bergendal

Styrelsemöte? Kongress? Utvecklingssamtal? Eller kanske kreativt fåtöljmöte? Med 25 variationsrika möteslokaler bjuder vi förutsättningar för de flesta konferenser. Allt miljömärkt, med högsta säkerhetsklass och utvalt av Svenska möten.