K01A4819
K01A9713
NT0A4181
K01A4867
NT0A4607
NT0A3817
_MG_0910
Bergendal
Bergendal
Ostron

TRE PÄRLOR FÖR EN

Under utvalda datum 2017 & 2018 kan du boka tre pärlor för en
shutterstock_495639391 - kopia (3)

Boka julfest

Det är när mörkret börjat knapra på sommarens ljusa kvällar som vi verkligen behöver något att se fram emot. Ett skäl gott som något att börja planera för en riktigt bra julfest! Med våra festpaket kan du enkelt och till stor del forma kvällen som du vill. Oavsett val så utlovar vi en helkväll med minst middag, dans och vickning.

_MG_5139

Klassiskt julbord med övernattning

Passa på att avsluta året med ett inspirerande möte i en vacker vintermiljö. Efter en dag fylld av aktiviteter och när mörkret sänker sig över Edsviken välkomnar vi er till bords i den sagolikt vackra Herrgården. Det är klassiskt hemlagad julmat och tradition som står i centrum. Efter en god natts sömn i mysigt enkelrum njuter ni av en generös frukostbuffé.

_MG_5164

Kreativt dagmöte med julbordsmiddag

Kom till en vacker vintermiljö vid Edsviken för ett inspirerande och kreativt möte. Våra ljusa och flexibla mötesrum är utrustade med den senaste tekniken. Till middag har vi dukat upp ett julbord i sagolikt vacker herrgårdsmiljö. Det är klassiskt hemlagad julmat och tradition som står i centrum.

Gottebord i salongen

Dagmöte med julbordslunch

Kom till en vacker vintermiljö vid Edsviken för ett inspirerande och kreativt dagmöte. Våra ljusa och flexibla mötesrum är utrustade med den senaste tekniken. Till lunch har vi dukat upp ett julbord i sagolikt vacker herrgårdsmiljö. Det är klassiskt hemlagad julmat och tradition som står i centrum.

shutterstock_532075945 - kopia (3)

FRIDAYS VIP

Fullt upp i veckorna? Avsluta arbetsveckan med en festlig kick-off på Bergendal där ni kan vara helt själva i restaurangen & baren. 
Mousse,-980x550

LOV- ERBJUDANDE

Lugnt och skönt på kontoret? Passa på att boka utbildning eller möte hos oss. Vi erbjuder er ett helpensionspris på 1897 kr per person i enkelrum och bjuder er på en fjärde rätt till middagen.

Mötesmodeller

MÅNDAGSKONFERENS

När ni bokar in ert möte hos oss under april på en måndag så bjuder vi er på vår frukostbuffé i vår trevliga restaurang istället för ankomstfika med smörgås på morgonen.

WSS-269

SOMMARKONFERENS

Under veckorna 25-26 i juni så erbjuder vi er att boka vårt kick-off paket 2 pärlor till priset av en pärla! 

_MG_4671
K01A5094

Mat & Dryck

Energin utifrån är det som ska ge ny energi inifrån. Som klimatpositiv anläggning med fokus på människa och miljö är det minst lika viktigt för oss att du känner dig trygg med vad du får på tallriken som att du trivs i miljöerna du vistas i.

_MG_4671

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 85 enkelrum och 41 dubbelrum, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

Klimatpositiv

Klimatpositiv anläggning

Miljöengagemanget är stort på Bergendal och vi jobbar aktivt för att medverka till ett mer hållbart samhälle. Arbetet har lett till att vi nu kan erbjuda mer än klimatneutrala konferenser – Bergendal är idag en certifierad klimatpositiv anläggning.

_MG_4745

Konferens med övernattning

Konferera på dagen, umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren. Vila sedan ut. Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. Du sover i skön bred säng och vaknar upp med utsikt mot vattnet eller herrgårdsparken.

_MG_0962

Dagkonferens

Med bara 20 minuter till Stockholms city och 20 minuter till Arlanda är Bergendal en perfekt plats att mötas på över dagen. Styrelsemöten, utvecklingssamtal eller kreativa fåtöljmöten spelar ingen roll. Här kan ni konferera effektivt och sedan åka hem.

_MG_4624

Konferenslokaler

Vad passar bäst? Ett torp? Stallet? Några fåtöljer? Eller kanske en amfiteater? Med 25 variationsrika möteslokaler, den största rymmer upp till 160 personer, bjuder vi förutsättningar för de flesta konferenser. Stora som små.