K01A4819
K01A9713
NT0A4181
K01A4867
NT0A4607
NT0A3817
_MG_0910
Bergendal
Bergendal
Ostron

TRE PÄRLOR FÖR EN

Under utvalda datum 2019 kan du boka tre pärlor för en
shutterstock_495639391 - kopia (3)

HELG-KICKOFF

En kickoff är något alldeles särskilt. Den markerar början på något nytt och behöver lika ofta rymma goda möjligheter att förmedla målsättningar och visioner som att skapa samhörighet och motivation. Välj mellan en, två eller tre pärlor!
NT0A2448 - kopia

Höstlov

Under höstlovet erbjuder vi dubbelrumspris i enkelrum och även en fjärde rätt till middagen! Lovet är ett bra tillfälle att mötas på Bergendal omgiven av höstens fantastiska färger.
blurry-2178635_1920

Winter get together

Passa på att avsluta året med ett inspirerande möte i en vacker vintermiljö. Under dagen har ni ert möte och avslutar med aktiviteten Isskulptering. Vi bjuder på startavgiften för Isskulpteringen! Efter en dag fylld av aktiviteter och när mörkret sänker sig över Edsviken välkomnar vi er till bords till vårt klassiska julbord eller vår julinspirerande femrättersmiddag.
shutterstock_532075945 - kopia (3)

Winter party

Det är när mörkret börjat knapra på sommarens ljusa kvällar som vi verkligen behöver något att se fram emot. Ett skäl gott som något att börja planera för en riktigt bra julfest! Med våra festpaket kan du enkelt och till stor del forma kvällen som du vill. Oavsett val så utlovar vi en helkväll med minst middag, dans och vickning.
 
_MG_4671
K01A5094

Mat & Dryck

Energin utifrån är det som ska ge ny energi inifrån. Som klimatpositiv anläggning med fokus på människa och miljö är det minst lika viktigt för oss att du känner dig trygg med vad du får på tallriken som att du trivs i miljöerna du vistas i.

S76A8098 - kopia

Bo på Bergendal

Sov gott och vakna upp i ljusa rum, med utsikt över vattnet eller parken. Vi erbjuder 83 enkelrum och 41 dubbelrum samt 3 sviter, bemanning dygnet runt, roomservice, flera matsalar och bar med terrass och vacker utsikt över Edsviken.

Klimatpositiv

Klimatpositiv anläggning

Miljöengagemanget är stort på Bergendal och vi jobbar aktivt för att medverka till ett mer hållbart samhälle. Arbetet har lett till att vi nu kan erbjuda mer än klimatneutrala konferenser – Bergendal är idag en certifierad klimatpositiv anläggning.

_MG_4745

Konferens med övernattning

Konferera på dagen, umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren. Vila sedan ut. Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. Du sover i skön bred säng och vaknar upp med utsikt mot vattnet eller herrgårdsparken.

puff

Dagkonferens

Med bara 20 minuter till Stockholms city och 20 minuter till Arlanda är Bergendal en perfekt plats att mötas på över dagen. Styrelsemöten, utvecklingssamtal eller kreativa fåtöljmöten spelar ingen roll. Här kan ni konferera effektivt och sedan åka hem.

_MG_4624

Konferenslokaler

Vad passar bäst? Ett torp? Stallet? Några fåtöljer? Eller kanske en amfiteater? Med 25 variationsrika möteslokaler, den största rymmer upp till 160 personer, bjuder vi förutsättningar för de flesta konferenser. Stora som små.